s_empty

Tja, de 1e zaalwedstrijd in de 1e klasse.

Das wel even andere koek. Lag het aan de voorbereiding? Coach Berry was de spelersmap kwijt, er lag nog een tas in een auto welke weg was gereden, help mijn portemonnee zit nog in de tas van mijn dochter. Dit werkt niet echt mee.

Dan de wedstrijd. Tempo gelijk direct hoog bij de tegenstander. Zaten er dicht op en waren bloedfanatiek. Zij kwamen dan ook terecht met 3-0 voor. Toen was er ineens een periode waar wij het onder controle hadden en kwamen terug tot 3-2 en 4-3. Dit waren maar 5 minuten, maar wel hele goede 5 minuten. Daarna was het toch weer Maassluis wat de klok sloeg. Zij liepen snel uit naar 11-4 en 15-5. De uitslag van 25-5 zegt genoeg. Korfschieten 8-5. Aangezien de kids zelf ook aangaven waar het aan lag stemde mij wel enigszins tevreden met de hoop dat ze er iets van geleerd hebben. Als wij een goed wedstrijd hadden gespeeld hadden we ook nog wel verloren, maar enkele waren er niet bij en vonden het soms spannender wat er op de tribune gebeurde (helemaal niks!!) en staan ook nog te verdedigen als wij de bal uitnemen!! Dit kan niet in de F1 en zal ook niet meer voorkomen. Toch!! Al met al kunnen we weer volop trainen aan met name concentratie en het willen winnen van je tegenstander in elk duel. Dit is waar het afgelopen zaterdag het meeste aan heeft gelegen. Gezien de andere uitslagen zal het elke week weer een uitdaging zijn om 100% bij de les te zijn en punten te gaan sprokkelen. Maar ik ben er van overtuigd dat als ieder zijn ding doet er echt wel mogelijkheden zijn om wedstrijden te gaan winnen.

De volgende pot is tegen buur Nieuwerkerk F1 en aangezien Nieuwerkerk van Maassluis heeft gewonnen op het veld………………………….

Kortom we gaan ervoor.

28-11-2015, F1 – Nieuwerkerk F1      11.00u

De doelpunten van vandaag:    wedstrijd:    Sahra 4x, Tiddo 1x

korfschieten: Sahra 2x,  Tiddo 2x

en Timo 1x

Berry