5097311062_dacb790624_b

WELPENNIEUWS

Het gaat goed met de welpengroep. Waar we op het veld begonnen met 1 F-team kunnen we in de zaalcompetitie al 3 F-teams maken. Met 9 meisjes en 6 jongens hebben we een leuke en enthousiaste groep kinderen en natuurlijk kunnen daar nog veel meer kinderen bij. Dus …… weet je nog iemand die misschien wil gaan korfballen, neem hem of haar a.s. vrijdag mee naar de laatste training op het veld. We doen vrijdag een spelletjescircuit en het zou leuk zijn als iedereen een jongen en/of een meisje of een vriendje en/of vriendinnetje meeneemt. Hoe meer kinderen er zijn, hoe leuker het is.

Daan wensen wij heel veel sterkte met zijn gebroken ellenboog, hopelijk hersteld het snel en we hopen dat je in de zaal (start zaalcompetitie 24 nov.) weer kunt aansluiten.

De leiding bestond uit de Fam. Slingerland (Wim, Cécile en Benjamin) met hulp van Rico de Jong, daar is intussen Iris Bergsma bijgekomen, zij gaat in de zaal met Cécile samen een F-team coachen. Maar …… we kunnen nog meer enthousiaste trainers/coaches gebruiken ……. lijkt het je leuk om met kinderen om te gaan, ze iets te willen leren en misschien zelfs een team te gaan coachen …… kom vrijdag gewoon een keertje kijken als we van 18.00 – 19.00 uur trainen op het veld.

Vrijdag 19 oktober – laatste veldtraining.

Vrijdag 26 oktober – herfstvakantie / geen trainen

Vrijdag 2 november – korfbalvakantie / geen trainen / overgang van het veld naar de zaal

Vrijdag 9 november – eerste training in de sportzaal (niet de sporthal) van 18.00 – 19.00 uur

Nog vragen:
Wim Slingerland
0182-375756 en/of
06-43615184
s.slingerland@planet.nl