Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

3 oktober 2019

Reacties:

0
 oktober 3, 2019
 0
Categorie: Clubblad

Leden en ouders,

De trainingen verlopen voorspoedig en op wat kleine verschuivingen na zijn de meeste trainingstijden veld voor iedereen goed te doen. Fijn en mooi dat dit voor de meeste van ons goed heeft uitgepakt. Vanaf maandag 4 november gaan we de zaal weer in.

De voordelen: lekker warm, droog, geen wind en daardoor een nog technischer spel mogelijk. Maar er is helaas ook een groot nadeel vd zaal: er is maar 1 zaal en die moeten we delen met andere sporten! Dit maakt het onmogelijk om voor iedereen optimale trainingstijden te vinden. Ook dit jaar de uitdaging.

Hieronder vind je de tijden. We hebben dit afgelopen weken afgestemd met de trainers. Toch leidt dit bij een aantal teams tot problemen. Dat is niet omdat we graag problemen opzoeken maar simpelweg omdat er soms geen andere oplossingen zijn. We moeten/proberen rekening  te houden met dingen als:

–        andere sporten die ook de zaal huren waardoor met name op maandag, woensdag en vrijdag we maar beperkt ruimte krijgen;

–        trainers en hun werk/studie

–        andere bezigheden van spelers

–        we willen ieder team (zeker bij de jeugd) 2x laten trainen ook in de zaal

–        regio jeugdtrainingen die op maandag plaatsvinden

–        een vrijdag die vooral voor jeugdtrainers slecht uitkomt

–        reistijd voor teams die naar Nieuwerkerk uitwijken

–       bedtijden voor jonge spelers

–        het G team dat niet naar een andere tijd dan de dinsdag 19:00 kan

–        de keuze om dit jaar de senioren wedstrijdkorfbal teams in Moordrecht te laten trainen i.p.v. Nieuwerkerk

–        de keuze om waar mogelijk leeftijdsgenootjes tegelijk te laten trainen zodat ze delen samen kunnen trainen.

Kortom: als de tijd waarop je (kind) traint een lastige tijd is weet dan dat we dat niet bewust doen. Weet ook dat het wijzigen ervan alleen kan als een ander team mee wil wijzigen. Uiteraard is dat altijd te vragen, maar dat kan alleen als een heel team dat ok vindt, anders creëren we nieuwe problemen.

In een ver verleden is ook eens bekeken of we geen koepel op het veld kunnen plaatsen om te trainen in de winter. Helaas bleek dit financieel onhaalbaar, je hebt het los van de eerste financiering dan over substantiële jaarlijkse kosten  en je mag er vanuit de KNKV bezien geen wedstrijden in spelen.

Mochten er vragen zijn kunnen jullie altijd ctz@ijsselvogels.nl mailen en as zaterdag 5 oktober zijn we van 9:30-10:30 in de kantine.

 

Groeten
Stefan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *