Hoe vloog de bal – t/m zaterdag 28 september 2019

Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 28 september 2019.

Maandagavond 21.00 uur …… uiterste inlevertijdstip voor jullie bijdrage aan “Hoe vloog de bal ….” Alleen iets (op tijd) ontvangen van het 1e, 3e, 4e, B1, C1, D1, E4 en F1 en dus HELAAS niets ontvangen van het 2e, 5e. MW1, A1, A2, C2, C3, D2, D3, E1, E2, E3, E5 en F2. Dus 8 keurig op tijd en liefst 15 of te laat of helemaal niet, jammer! Kleine moeite, groot (lees)plezier! Gelukkig kwam na maandagavond 21.00 uur nog iets binnen van het 2e, C2, C3 en E5.

Opnieuw dure (en zure) nederlagen voor het 1e, 2e, 3e, 4e en A1. Na de degradatie van vorig seizoen uit de 1e klasse staat ons 1e nu in de 2e klasse opnieuw puntloos onderaan maar daar kan zaterdag verandering in komen als het van het eveneens matig gestarte Tilburg 1 weet te winnen en gezien de uitslagen tot nu toe behoort dit tot de mogelijkheden dus ….. tot zaterdagmiddag 15.30 uur. Het 2e kwam maar tot 5 doelpunten en daar win je natuurlijk geen wedstrijd mee, de 7 doelpunten tegen is daarentegen uitstekend. Het 3e leed, na de promotie van vorig seizoen, zijn 4e nederlaag en de 3e nederlaag met 1 doelpunt verschil. Tegen het eveneens nog puntloze DeetosSnel 4 verloor het nipt met 19-18 na nog met 16-8 te hebben achtergestaan, jammer! A1 zag ik thuis ten onder gaan tegen het zwakke KCR A1. Jullie hadden een goede slag kunnen slaan en maken het jezelf nu erg moeilijk. In de rust met 1-3 achter met een machteloze eerste aanval, na de rust eerst 1-4 om vervolgens een 6-4 voorsprong te nemen. Daarna 2 onnodige strafworpen tegen van de warrig en matig fluitende scheidsrechter die ook niet lekker in de wedstrijd zat maar zeker niet de oorzaak was van deze 6-7 nederlaag, die moeten jullie echt bij je zelf zoeken. Promovendus C1 verloor thuis de topper tegen het eveneens nog ongeslagen DeetosSnel C1 dat met 5-11 duidelijk een maatje te groot was. Dit kwam mede omdat jullie je normale niveau niet haalden, toch teveel spanning? Van de 23 gespeelde wedstrijden werden er maar 8 gewonnen, speelde er 1 gelijk en leden er liefst 14 een nederlaag. De grootste overwinning kwam op naam van B1 dat thuis met liefst 25-1 van Meervogels / Fysica B2 won. Topscoorder van de week werd good-old Edwin Plooster die in het 3e liefst 7x wist te scoren. De resultaten:

Twist 1 – IJsselvogels 1   20-13     Twee jaar geleden nog speelden we ons veilig door de ‘degradatie’ wedstrijd van Twist te winnen. Spannend dat het toen was, wisten we dat het ook nu knallen geblazen was. Mark (van den Brink, dit keer aan het roer) zette de ploeg op scherp tijdens de voorbespreking. In het begin de toon aangeven was het doel met als resultaat de winst bemachtigen! Al snel in de wedstrijd was het 0-2 dankzij de doelpunten van Lieke en Christiaan. Een sterk begin! Twist wist hier op te reageren en in de wedstrijd te blijven door ook 2 doelpunten te scoren. 2-2. Hierna wisten we Twist lang voor te blijven met 1 of 2 doelpunten. Tamara, die inviel voor Kimberley, bracht ons weer op voorsprong door een mooi shot! Gevolgd door nog een goal van Mike wat de stand naar 2-4 bracht. 3-4 en daarna 3-5 dankzij een mooie actie van Victor die leiden tot een vrije bal. Eva die lekker in de wedstrijd zat had geen moeite om die er in te knallen. Na een tegengoal van Twist en een schot van Mike stond het 4-6. Helaas vielen er hierna nog 2 schoten in aan de verkeerde kant wat de stand weer gelijk bracht na een lange periode. 6-6. Een patroontje uit het draaiboek van Mark gaf Christiaan de ruimte om feilloos de korte kans te scoren. Hierop volgde helaas een opstandje bij een vrije bal die Twist wist te benutten en de scoren weer gelijk maakte. 7-7. Dit was het kantel punt waar Twist gebruik van wist te maken. Met nog 5 minuten te gaan voor rust leken we onze scherpte even kwijt en daar had de tegenstander en hun publiek geen moeite mee om mentaal gebruik van te maken. Ze scoorde er nog 3 voor de rust wat de stand op 10-7 bracht. Geen lekkere manier om de rust in te gaan, maar dat zagen we niet als een probleem. Doorgaan en koppies omhoog! Na de rust leek het er op dat alleen de tegenstander het gaatje nog kon vinden. Ondanks goede aanvallen en schoten vielen ze niet aan onze kant waardoor de stand uitliep naar 16-7. Het was Victor die voor ons de eerste goal maakte in de tweede helft, gevolgd door Christiaan. 16-9. 17-9 en vervolgens 17-10 door een perfect uitgevoerde ‘Dirkbal’ Sam.. Misschien de naam hier maar van gaan veranderen want die is ondertussen zeker wel een ‘Sammove’! Ondanks dat Eva nog 2 goals maakte en Christiaan om het einde nog een mooi schot erin gooide was het niet genoeg voor de tijd die we hadden en eindige de wedstrijd in 20-13. Een wedstrijd die sterk en spannend begon, maar ergens onderweg verloren raakte. Zeker balen, maar gewoon doorgaan! Om op Anouk’s wijze woorden terug te vallen “Al lukt het vandaag niet, dan lukt het morgen wel”, dus volgende week gewoon weer vechten voor die punten! De aankomende 2 wedstrijden spelen we thuis, 5 oktober tegen Tilburg 1 en 12 oktober tegen Wion 1. Graag zien we jullie daar, want IJsselvogels ben je met elkaar! Groetjes, Lieke

Twist 2 – IJsselvogels 2   7-5     Er was eens… een vloek genaamd: “Los cinco goles”. Los cinco goles is een mysterie… Er gaan veel verhalen rond over deze vloek, maar niemand weet hoe het echt zit… Wat we alleen weten, is dat deze vloek op de zaterdagen over de korfbalvelden zwerft en soms, zonder genade zijn slachtoffers maakt. Wanneer een korfbalteam getroffen wordt door deze vloek, zal het team maar maximaal 5 doelpunten kunnen scoren… Bloed, zweet en tranen kan je als team geven, maar vechten tegen deze vloek heeft geen zin. Het is machtig en genadeloos. Verschillende korfbalteams beweren, dat ze (op de dag dat ze getroffen werden door de vloek) een donderslag hoorde, tijdens het startsignaal van de scheids… Zo was er eens een wedstrijd, op zaterdag 28 september, waar de strijd los zou barsten tussen IJsselvogels 2 en Twist 2. Het was een grauwe dag; de donkere wolken sloten de blauwe lucht boven het veld en de wind woeide onder de broekjes van IJsselvogels. Het startsignaal was gegeven en de wedstrijd begon. Beide team kwamen weinig tot scoren en ze gingen de rust in met een stand van 3-2. Hoe was dit mogelijk? Was het menselijke pech of een plan van een mysterieuze kracht…? Alle poppetjes stonden weer klaar in het veld en de scheids blies op zijn fluitje. Op datzelfde moment klonk er een donderslag aan de hemel en iedereen was stil. De vloek was uitgesproken! Maar over wie?! Twist… Of IJsselvogels…? De wedstrijd werd verder gespeeld en de goals bleven achter. Iedereen probeerde zijn krachten te geven, maar dit was tevergeefs. De wedstrijd werd gewonnen door Twist, met een stand van 7-5. De vloek was uitgesproken over IJsselvogels… Een donkere dag in de geschiedenis van IJsselvogels 2. De vloek is nu gelukkig verheven en volgende week kunnen we met een schone lei verder. Hard werken en laten zien wat we echt kunnen! Al lukt het vandaag niet, dat lukt het morgen wel… (deze hebben we al geleerd toch?) En… IJsselvogels 2 speelde nog lang en gelukkig. IJsselvogels 2 zal zaterdag 5 oktober een wedstrijd spelen tegen Tilburg 2. Alle aanmoediging is van harte welkom! Tot dan! Doelpunten van: Merel 2x, Leon 1x, Stan 1x en Jef 1x. Anouk.

DeetosSnel 4 – IJsselvogels 3   19-18     Vandaag stond DeetosSnel op het programma, een ploeg die net als ons ook zonder punten begonnen aan de wedstrijd. Door een zeer matige start liepen we gelijk al achter de fouten aan. Er was weinig motivatie / pit aanwezig zodat DeetosSnel kon blijven aanvallen en zo een ruime voorsprong kon nemen. Na een donderspeech van Ed in de rust ging het wat beter en werd er strijdkracht gezien. Helaas was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld want vlak na rust stond er op het scoreboord al een stand van 16-8. We hebben er alles aan gedaan om zo goed mogelijk terug te komen en hebben de stand helaas op 19-18 kunnen brengen. Doelpunten van: 7x Edwin, 4x Mike, 1x Anne, 1x Jelle, 1x Erwin 1x Kirsten, 1x Daan, 1x Bas en nog 1 doelpunt zonder ontvanger. Groet, Mike.

HKC 4 – IJsselvogels 4   11-8     Het was geen verrassing dat de uitslagen van vandaag in het teken stonden van wie verdedigd het slimst en wie als eerste de 10 doelpunten heeft gemaakt, kan als winnaar van het veld afstappen. De wind in Hardinxveld Giessendam stond half schuin over het veld en was redelijk flink aanwezig, geen ideaal korfbalweer om lekker te gaan korfballen. In het teken van “hoe vloog de bal”, is het weergeven van de wedstrijd bedoeld. Ik heb er lang over nagedacht hoe ik het zou verwoorden, maar heb besloten om de negatieve punten kort weer te geven en de positieve punten te benadrukken. Korfballen met wind heeft weinig met korfballen te maken en wordt éénzijdig, wat frustratie oplevert omdat het niet lukt. Als daarbij meneer de scheidsrechter de wedstrijd totaal niet aanvoelt / nergens voor floot en hierdoor geen controle heeft over de wedstrijd, dan loopt de frustratie verder op, wat bij enkele heren van IJsselvogels geen goed deed aan de sfeer in de wedstrijd en als laatste een tegenstander waarbij de heren een misplaatste arrogantie vertoonde en bij elke bal die men absoluut kon hebben, in de rug zat en hierdoor de frustratie in irritatie veranderende. Dus een wedstrijd die IJsselvogels 4 niet ligt en soms onvriendelijk was. De eerste helft konden de schoten slechts van één kwart van het vak gelost worden en was het zaak om geduldig de aanvallen op te zetten. De eerste score werd op het bord gezet door Bas (0-1) waarna HKC 4 op 1-1 kwam. Van beide kanten waren de 2de verdedigingsvakken overheersend en hier ontstond een soort van impasse, helaas stond het na 17 minuten in de eerste helft 3-1. Bas had er zin in na maanden van afwezigheid (rug blessure) en zette beide ploegen weer naast elkaar (3-2 / 3-3) en weer kon het 2de aanvalsvak geen vuist maken en een doelpunt afdwingen. Helaas scoorde HKC 4 net voor tijd binnen 2 minuten 2 doelpunten en werd er gerust met een 5-3 achterstand. Met goede bedoelingen de 2de helft in, maar na de 6-4 van Bas stond het binnen 11 minuten 9-4. Wedstrijd gespeeld zou je zeggen, maar IJsselvogels 4 stroopte de mouwen op en speelde de beste 10 minuten van de wedstrijd met scores van Bas 9-5), Jelle (9-6), Marlinde (9-7) en Bas met z’n 6de (9-8). Als op dat moment geen vrije bal cadeau werd gegeven, met nog ruim 3 minuten te spelen, dan had ik het nog niet geweten, want de bal ging erin en direct de 11-8 erover heen, dus stond IJsselvogels 4 met lege handen. Zelf te weinig gebracht en met het gevoel dat er meer in had gezeten, zal er gewonnen moeten worden van Vitesse 4 a.s. zaterdag om in de middenmoot te blijven. De doelpunten werden gemaakt door Bas (6), Jelle (1) en Marlinde (1). Belangrijkste was dat zowel Bas de Bruin als Erwin Kruiswijk weer op het veld stonden na hun blessure leed en geen reacties hadden, zodat beide heren weer kunnen aansluiten bij de selectie 3/4. Marco.

IJsselvogels 5 – Meervogels / Fisica 6   10-9

Korbis MW1 – IJsselvogels MW1   15-6

IJsselvogels A1 – KCR A1   6-7

IJsselvogels A2 – DES A2   4-7

IJsselvogels B1 – Meervogels / Fisica B2   25-1     De wedstrijd begon al meteen mooi, het was Cecile die opende met een mooie doorloopbal. Toen was het Iris haar beurt met een fraai schot schoot ze het al snel op 2-0. De andere aanval mocht het gaan proberen ze moesten even op gang komen maar dan heb je ook wat, want Joran maakte een prachtige doorloopbal uit de beginbal die ze hebben geoefend op de afgelopen trainingen. Toen kwam Yana met een korte kans dat maakt de stand op 4-0. Daarna mocht het andere vak weer de beginbal doen wat weer goed uitpakte Cecile maakte het 5-0. Even later kwam ze tot schot en prikte er nog 1 in 6-0. Toen kwam Joran weer met 2 mooie schoten 8-0. En Iris met een korte kans en een schot dat maakt de stand op 10-0. Zo gingen ze de rust in. De 11-0 kwam van Tim S. die er weer een schot in knikkert. En daarna Joran met een stip die veroorzaakt werd door Tim S (12-0).  Toen weer 2 schoten 1 van Iris en 1 van Cecile dat maakt de stand 14-0. Toen kwamen Joran en Anne met 2 schoten (16-0). De 17-0 was van Isa met een schot en daarna een doorloper van Cecile. Wissel Lieneke er in voor Anne, en ze maakt meteen 2 schoten (20-0) de volgende 2 doelpunten waren van Isa en Marijn met allebei een prachtig schot. De 22-1 werd gemaakt door de tegenstanders waarbij er werd gesneden en Cecile kansloos was. De 23-1 was van Tim S. met een schot. 24 en 25-1 was van Iris met een korte kans. De wedstrijd is afgelopen en de B1 heeft doorgekregen dat ze al kampioen zijn. Isa Kranenburg.

IJsselvogels B2 – KCC / SO natural B2   De B2 speelde tegen KCC B2. Het was een gelijk opgaande wedstrijd. Verdedigend kwamen we soms wat te kort. Teveel aandacht voor de bal ipv de speler waardoor een korte kans/doorloper werd weggegeven. Werd er in de 1e helft nog goed gescoord was de 2e helft mede door de regen minder goed. Aan het eind nog een paar wissels om een ieder een keer reserve te laten zitten en in te vallen, het bracht geen verschil voor nu. Leer er weer van, als we het verdedigend op orde houden door focus op de eigen speler en elkaar te coachen/verbeteren kunnen we absoluut met elkaar een beter resultaat neerzetten. Komend weekend tegen Excelsior B2! 9-11

IJsselvogels C1 – DeetosSnel C1   5-11     Vandaag de wedstrijd tegen medekoploper Deetos en dus een leuke pot op het programma na de wedstrijd tegen Maassluis van vorige week. Vooraf gespannen kopjes bij de bespreking, het belang van de wedstrijd was ook bij het team wel duidelijk. Het weer zeker niet in ons voordeel met veel wind en dreigende regen wat ons ‘schotspel’ zeker niet makkelijker maakt. Deetos met veel lengte op een aantal posities begon goed aan de wedstrijd met een 2-0 voorsprong en speelde het eerste gedeelte van de eerste helft duidelijker beter. Het tweede gedeelte van de eerste helft kunnen we goed bijblijven en gaan we meer ons eigen spel spelen en daarmee brengen we de ruststand op 2-3 door doelpunten van Benjamin en Stijn en is er eigenlijk niets aan de hand. De tweede helft 2 snelle tegendoelpunten van Deetos en verliezen we langzaam de controle over de wedstrijd. Deetos zit er kort op, is handig met het spel en de bal en lijkt veel minder moeite te hebben met de harde wind en schiet gewoon zeer zuiver. De kopjes gaan langzaam hangen en daarmee wordt de eindstand door Deetos verhoogt naar 5-11 met nog doelpunten van Benjamin, Stijn en Jesca. Een flink pak op de broek en een terechte uitslag. Dit zijn wedstrijden welke je verwacht in de hoofdklasse waar we veel kunnen leren op technisch en mentaal vlak. Een ‘ramp’ is het daarom zeker niet. Gewoon weer verder met hard trainen en beter worden met elkaar. Er komt na de winter nog een wedstrijd tegen Deetos waarin we revanche kunnen nemen. André.

Korbis C2 – IJsselvogels C2   8-9     Hier het wedstrijdverslag van de C2 geschreven door Mink. Vandaag weer tegen dezelfde tegenstander als vorige week, vorige week met 1 verschil verloren, vandaag kans om dat goed te maken. Het was een spannende wedstrijd. De eerste helft ging niet goed omdat we niet scherp waren en veel plaats fouten maakten. Ruststand 5-5. In de rust kregen we een donderpreek van de coaches en we begonnen scherper aan de tweede helft. De tweede helft ging veel beter. Er waren maar 2 doelpuntenmakers vandaag. Finn 6x Quinty 3x.

KCC / SO natural C2 – IJsselvogels C3   8-6      De eerste helft ging niet heel goed.(wel een mooie doorloopbal van Wilmer!) We stonden achter met 5-1. Toen de tweede helft begon kregen we een stip en die scoorde Lieke. Toen scoorde Ties, maar helaas de tegenstander ook. Maar gelukkig scoorde Luci en Willeke daarna 2 prachtige schoten! Toen stond het 6-5. We kwamen bijna tegelijk te staan, maar helaas scoorde de tegenstander 2 keer. Toen maakte Timo een omgedraaide bal in de laatste paar minuten. Helaas hebben we verloren, maar we hebben het allemaal goed gedaan! Timo, nog bedankt voor het invallen! Geschreven door: Eline.

Nieuwerkerk D2 – IJsselvogels D1   6-7     Net als vorige week stond er voor D1 een wedstrijd tegen Nieuwerkerk op het programma. Na thuis met 7-5 te hebben gewonnen moesten we nu bij onze buren aan de bak. Nadat er eerst een tegengoal geïncasseerd moest worden kwam Luna op stoom en wist met 2 schoten en een korte kans drie keer op rij te scoren. Één daarvan was van zo ver weg dat die bij een andere sport alleen al als driepunter had geteld! Nieuwerkerk gaf echter niet op en wist snel door twee punten weer op gelijke hoogte te komen. Dat was een voorbode voor de rest van de wedstrijd waar beide ploegen elkaar weinig ruimte gaven. Na een succesvolle wegtrekbal van Sven werd er van vak gewisseld. Timo scoorde na een goede loopactie misschien wel de mooiste goal van de wedstrijd door een doorloopbal bovenhands af te ronden. Nog een punt van Nieuwerkerk zorgde voor een 4-5 voorsprong bij rust. Blijkbaar had Nieuwerkerk veel tijd nodig om tot een nieuw strijdplan te komen, want pas na ca. 20 minuten durfden ze pas weer terug op het veld te komen. De tweede helft verliep vrij rommelig met veel balverlies over en weer en dat was ook te merken aan het scoreverloop. Na een gelijkmaker van Nieuwerkerk was het Sven die met een bekeken stapje terug een korte kans verzilverde. Na de vakwissel werd het weer gelijk en bleef het door veel strijd ongemeen spannend. Gelukkig viel het kwartje de kant van IJsselvogels op want Timo scoorde de laatste treffer van de wedstrijd via een doorloopbal. Eindstand 6-7 voor IJsselvogels D1 en zo de tweede plaats in de poule stevig in handen. Wilmer bedankt voor het invallen voor de zieke Marnick, prima gespeeld. Pieter.

IJsselvogels D2 – Korbis D2   6-9     Afgelopen zaterdag moest IJsselvogels D2 spelen tegen Korbis D2. Vorige week tegen dezelfde tegenstander een hele moeizame wedstrijd gespeeld, dat moest dus beter! Aandachtspunten deze wedstrijden waren het voorverdedigen (aangeef bij de tegenstander voorkomen), balsnelheid hoog houden in de aanval en vanaf minuut 1 volle bak gaan! De wedstrijd ging erg gelijk op en de taken werden goed uitgevoerd door de spelers van de D2. Ondanks dat er veel was om op te letten liet de D2 weinig steken vallen en het fanatisme zat er ook goed in. Helaas schoot Korbis begin tweede helft een paar mooie ballen erin en je zag de moed in de schoenen zakken bij IJsselvogels. Daarna goed herpakt alleen wisten we helaas niet meer op gelijke hoogte komen waardoor er met 6-9 verloren werd. Ondanks het verlies verdient D2 een groot compliment. We gaan weer op een hoop dingen trainen en iedere training en wedstrijd beter worden. Met dit team komt het helemaal goed! Door Sam.

Trekvogels D1 – IJsselvogels D3   16-4

WION E1 – IJsselvogels E1   9-14

Nieuwerkerk E5 – IJsselvogels E2   1-2

Vitesse E2 – IJsselvogels E3   8-8

IJsselvogels E4 – KCR E2   2-10     Vandaag (zaterdag) moest de E4 tegen KCR E2. We begonnen goed met een 1-0 voorsprong door  Nienke, maar helaas is die niet behouden. Door het minder goede vangen en gooien van de E4, konden we niet echt een aanval meer krijgen en daardoor heeft Thijmen er nog maar 1 in de rest van de wedstrijd kunnen scoren. De tegenstander heeft helaas ook een goede wedstrijd en heeft er 10 gescoord. Zo komen we op een eindstand van 2-10. Stan.

IJsselvogels E5 – Nieuwerkerk E11   15-1     Afgelopen zaterdag had IJsselvogels E5 een wedstrijd tegen Nieuwerkerk E11. De E5 had alweer een hele goede wedstrijd met een einduitslag van 15-1. De kinderen hebben de smaak goed te pakken en scoorden de ene na de andere bal met hele mooie schoten. Timo scoorden wel 4 keer en topscoorder Daan maakten er 6. Ook Mila weet een schot erin te werpen. 3 keer wordt er gescoord door Elin en 1 door Carice. Alle kinderen liepen goed over te gooien. Echt spannend maakt de E5 het niet, maar het is erg leuk om te zien dat ze goed samen spelen als een team. Weer erg trots! Lotte en Annelie.

IJsselvogels F1 – Korbatjo F1     Zaterdag mocht de F1 tegen Korbatjo F1. Heel het team was er met Quinten erbij als wissel. De vrijdag ervoor hadden we goed getraind op het felle gedeelte en de bal afvangen als er word geschoten. Dat lieten ze in het 1e kwart goed zien. We begonnen erg fel waardoor we veel kansen hadden. De 1-0 werd gemaakt door Wessel onder de korf. Daarna liet de F1 een mooie aanval zien waar ook een mooi doelpunt uitkwam van Eva. 2-0. Even later scoorde Korbatjo waarna Eva de 3-1 maakte met een korte kans. In het 2e kwart ging het een stukje minder. We stonden er niet goed bij en we waren niet meer zo fel als het 1e kwart. Daardoor scoorde Korbatjo de 3-2. De tegenstander verdedigde van achter terwijl Eva wilde scoren dus die kreeg een stip die ze goed benutte. 4-2. Daarna ging het weer wat minder. We stonden er niet bij en waren soms nog een beetje aan het dromen. Korbatjo scoorde 2 doelpunten wat de stand op 4-4 zette en waarmee we ook de rust ingingen. Hierna moesten we onszelf weer even oppakken en onze felle kant laten zien. In het 3e kwart scoorde Tamara de 5-4 en Korbatjo de 5-5. Daarna begonnen we weer op te beuren en dat zag je ook aan onze schoten. Eva scoorde de 6-5 en Wessel de 7-5. In het 4e kwart waren we zeker de betere ploeg door 2 schoten van Wessel waarvan 1 een heel mooi ver schot was. Hiermee eindigde de F1 de wedstrijd. Met een mooie overwinning van 9-5. Bij het korfschieten ging het al helemaal goed. 1-0 Floris, 2-0 Wessel, 3-0 Eva, 4-0 Wessel, 5-0 Eva en als laatste Korbatjo met de 5-1. Het was een leuke wedstrijd om te zien en we hebben echt laten zien dat we fel kunnen zijn en die bal echt willen afpakken. Volgende week weer knallen! Cécile.

KCR F1 – IJsselvogels F2   23-2