Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

24 maart 2020

Reacties:

0
 maart 24, 2020
 0
Categorie: Clubblad

Wat is IJsselchase?

Achter de schermen is er hard gewerkt. Met trots presenteren wij jullie: IJSSELCHASE!

IJsselchase is het verenigingsspel van IJsselvogels en onderdeel van het IJsselvleugels project: verbinden, passie, plezier en prestatie met elkaar neerzetten! Speciaal in deze Corona periode, vonden we het tijd, dat we meer digitaal contact met elkaar hebben in een onderlinge strijd. Ieder lid, ouder en oud-lid kan meedoen. Stel een team samen van minaal 2 tot maximaal 5 mensen, voer de opdrachten uit, deel je resultaten en verdien punten!

Sta jij aan einde van de periode bovenaan de ranking en ben jij de utlieme IJsselvogels chaser?

Meld je nu aan op https://chase.ijsselvogels.nl

Waarom IJsselchase?

In deze tijden waarin we niet normaal kunnen korfballen, is het toch leuk om met elkaar bezig te zijn. Door in teams te werken op afstand, kun je toch met elkaar een prestatie neerzetten en houden we contact met elkaar.

Wat is IJsselchase?

IJsselchase is onderdeel van het IJsselvleugels project, dat we binnen IJsselvogels gestart zijn om meer verbinding, meer plezier en meer prestatie met elkaar neer te zetten.
Nadat je je hebt aangemeld en het team compleet is (2-5 teamleden) kan je opdrachten uitvoeren. Voor elke opdracht kun je punten verdienen. Soms zijn het losse opdrachten, die punten opleveren per teamlid en voor andere opdrachten krijg je punten als het hele team deze uitgevoerd heeft. De punten leiden uiteindelijk tot een ranking.

Wie mogen er mee doen aan IJsselchase?

Alle leeftijden! Dus van jong tot oud en het mag, als je lid bent of ouder of oud-lid. Er is geen limiet, behalve, dat je maar in 1 team mag uitkomen.

Alles op afstand?

I.v.m. de adviezen van het RIVM rondom Corona, zijn alle opdrachten er op gericht, dat je die op afstand kunt uitvoeren en wel alleen. Misschien dat je alleen moet je een familielid moeten vragen om een opname te maken van de uitvoering, maar dat is je directe familie. Het is NIET de bedoeling, dat je als team bij elkaar komt om opdrachten uit te voeren. Zodra we dit wel constateren, verklaren we de opdracht ongeldig voor je team! We houden ons aan alle richtlijnen rondom het Corona virus en worden deze strenger, dan ze nu zijn, zullen we bepaalde opdrachten ook uit het spel halen als dat nodig is.

Hoe voer ik een opdracht uit?

Nadat je je hebt aangemeld en ingelogd bent zie je welke opdrachten er allemaal zijn. We proberen de opdrachten steeds weer uit te breiden. Je kiest een opdracht zelf of als team en voert deze uit. Het resultaat (vaak een filmpje of foto) stuur je in. Dit wordt beoordeeld en als het goedgekeurd is krijg je de punten! Via whatsapp word je van de beoordeling op de hoogte gebracht. Per opdracht kan je aangeven of je het ok vindt, als andere je opdracht ook kunnen zien. Op die manier kunnen we van elkaar zien hoe we het er vanaf brengen!

Hoe doe ik mee?

Vorm een team, dus app of bel je vrienden en meld je aan. Per persoon meld je je aan en kies je een team, wij checken of iedereen is aangemeld en dan kun je starten.

Hoe is dit bedacht?

Het idee is afkomstig van Martijn/Sandra die dit in een andere vorm op school en sportclub al deden. We hebben een team gevormd en zijn afgelopen zaterdag gestart met de ideeen. Eea wordt binnen het IJsselvleugels project uitgevoerd. Afgelopen dagen zijn filmpjes opgenomen, opdrachten bedacht en is er gestart met de bouw van de website die het ondersteunt. De website is nog in volle ontwikkeling en zodra er onderdelen klaar zijn wordt dit actief gezet. Momenteel kan iedereen zich aanmelden en we verwachten dat 26 of 27 maart spelers de eerste opdrachten kunnen krijgen en uploaden.  Kortom het gaat allemaal snel, maar is nog niet geheel af.

En als ik vragen heb?

Heb je vragen kan je ons bereiken via vleugels@ijsselvogels.nl of even whatsappen/bellen naar Stefan (06-51398722) of Anita (06-23072100). Er is een gezamenlijke Whatsapp groep waarin belangrijke dingen worden gedeeld, wil je hier ook aan toegevoegd worden geef dit dan aan bij je aanmelding!

Meld je nu aan op https://chase.ijsselvogels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *