Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

12 juni 2014

Reacties:

0
 juni 12, 2014
 0
Categorie: Aankondigingen, CTZ Nieuws, E1, E2, F1, F2, F3, F4

come controllare il pene Jeugdkorfbaltoernooi op 21 juni bij Vriendenschaar

Hardinxveld-Giessendam – Op zaterdag 21 juni 2014 wordt ook dit jaar aan de Sluisweg bij korfbalvereniging Vriendenschaar het UITZENDMARKT jeugdkorfbaltoernooi georganiseerd.Na het succesvolle toernooi in 2013 is de organisatie er ook dit jaar weer in geslaagd de jongste jeugd uit de regio korfbalwedstrijden tegen elkaar te gaan laten spelen. ’s Ochtends zullen de E- en F- jeugd een toernooi spelen. De deelnemende verengingen van het toernooi zijn naast Vriendenschaar: Viko uit Vianen, Triade uit Langerak, IJsselvogels uit Moordrecht, SKV uit Sleeuwijk, ACKC uit Almkerk en PKC uit Papendrecht.

’s Ochtends om 10:00 uur start het toernooi waaraan ca. 250 kinderen zullen gaan meedoen. Om 13:30 uur is de prijsuitreiking. De toegang tot het korfbalterrein van Vriendenschaar is de gehele dag gratis.

Alle teams spelen als vier-/vijftallen.

E1 wordt verdeeld in E1/E2, E2 wordt verdeeld in E3/E4, E3 wordt verdeeld in E5/E6 en verder zullen F1, F2, F3, F4 en F5 (met nieuwe F) spelen op dit toernooi.

F5 bestaat uit Tiddo, David, Timo en Nora (coaches: Remmert en Sandra). Mike speelt mee bij F3.

Naast de korfbalwedstrijden zijn er nog diverse spelletjes te doen voor de kinderen zoals:

– Springkussen
– Skippyballen race
– Blikgooien
– Zaklopen
– Grabbelton (10 cent/keer)
– Kleurplaten

Teams moeten zich melden bij de wedstrijdleiding, hier krijgt iedere leider voor zijn/haar ploeg een tegoedbon voor een zakje chips voor alle spelers van zijn/haar ploeg.

fino a quando cresce il pene Vertrek: 9:00 uur voor alle teams
gonfiare il pene Vervoer: Van Grieken (Rianne), Capelle, Slingerland, Plooster, Van Grieken (Yana/Jesca), Vink (Jesse), Vink (Lisa), Kalmeyer, Senden, Starreveld, Van de Velde, De Jonge, Clavaux, Leyen Heeneman, Rijkaart van Cappellen (alleen heen).

rinforzare il pene Prijsuitreiking: 13:30 uur
ingrossare il penes Thuiskomst Moordrecht: circa 14:15 uur.

Parkeren: als de parkeerplaatsen bij het veld allemaal bezet zijn, kan er geparkeerd worden op het parkeerterrein bij het zwembad / voetbalvereniging (ongeveer 400 meter verder rijden). De politie controleert regelmatig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + achttien =