zwart-wit-bal-in-korf-in-za

Voor een ieder die wil weten wanneer je als zaalwacht bent ingedeeld kun je op de website kijken, onder kopje “Home”, en dan naar “schema’s”. Hier staan de zaalwachten tot en met 1 december.

In verband met de Sinterklaasintocht heeft er een kleine wijziging plaats gevonden op 24 november. Dus houd je mail in de gaten voor als je aan de beurt bent!

Zaterdag 8 & 15 december zullen spoedig volgen.

Mocht je niet kunnen op het ingedeelde moment dan kun je in het schema kijken of je met iemand kunt ruilen of dat je een teamgenoot vraagt om je zaalwacht een keer over te nemen.

Let er daarbij op dat de zaalwacht 18 jaar of ouder moet zijn!

 

Niet op komen dagen is absoluut geen optie, zeker gezien iedereen vooraf 2 mails krijgt om het onder je aandacht te brengen!

 

Alle benodigde informatie (AED, verbandtrommel, belangrijke telefoonnummers) vind je ook op de website en uiteraard in de zaalwachtmap. De beschrijving van het scorebord is aanwezig in het scoordershok.

 

Tijdens de wedstrijd is het fijn om in een kladblok, deze is aanwezig bij de map, de stand van de wedstrijd bij te houden. Dit maakt het makkelijker om het stukje “Hoe vloog de bal” te schrijven.

 

Mochten er ouders zijn die dit lezen en denken: dit wil ik wel doen als ik bij de thuiswedstrijd van mijn kind kom kijken! Dan zouden wij dat heel fijn vinden. Zou u dan een mail willen sturen naar vrijwilligers@ijsselvogels.nl.

 

Allemaal een heel goed zaalseizoen gewenst.