IMG-20160528-WA0022

Afgelopen zaterdag (28 mei) was alweer de laatste Vrolijke Vogelstraining van dit seizoen.

Ondanks de slechte voorspellingen was het toch een droge en warme zaterdagochtend. Binnen korte tijd liepen er een boel Vrolijke Vogels met flink verhitte gezichten over het veld. Dit kwam door het fanatieke lintjes veroveren, blokken verzamelen met korfschieten, tikkertje spelen, blokken omrollen, in de fietsbanden springen, op de schuimblokken ballen naar de overkant brengen en nog veel meer. Gelukkig kon Wessel niet tot het eind van de training wachten met z’n traktatie, waardoor we wat eerder aan de limonade en zakjes chips zaten dan normaal. Dat ging er wel in. Na nog een tikspel was het dan toch echt het einde van de training. Brechtje was ook jarig geweest en daarom was er aan het eind van de training nog een traktatie. Wat een feest. Twee kannen water zorgden voor de nodige verkoeling en dorstlessing van de oververhitte Vogels.

Het was weer een Vrolijke en leuke ochtend.

We kunnen terugkijken op een geslaagd eerste seizoen met maar liefst veertien Vrolijke Vogels.

We bedanken onze sponsor Omnium de Boekhouder voor de mooie shirts (en Janco Tolhoek voor het ontwerp van het logo). Tevens bedanken we ook Shell en de Rabobank voor het materiaal dat we met hun bijdragen hebben kunnen aanschaffen.

En natuurlijk bedanken we de trainers voor alle Vrolijke trainingen.

Iedereen een Vrolijke zomer gewenst en tot volgend seizoen!!

P.s. ben je drie jaar of ouder of word je binnenkort drie jaar? Kom gezellig een keertje meetrainen. Het is echt hartstikke leuk!!

IMG-20160528-WA0022

IMG-20160528-WA0029

IMG-20160528-WA0044