Avond4daagse met IJsselvogels: smaakt naar meer!

Afgelopen week was de avond4daagse in Moordrecht. In het verleden liep IJsselvogels altijd mee, maar de laatste jaren was die traditie gestopt. Nikki en Karin vonden het tijd het weer in ere te herstellen. En wat was het leuk!

Elke avond waren we de laatste groep die aansloten bij de A4D. De 3 scholen voorop en wij erachteraan. 25 ingeschreven deelnemers maar ook nog eens elke avond zo’n 20 mensen die met ons meeliepen bracht dat we toch al snel elke avond met zo’n 40-50 man liepen. En ondanks dat we daarmee kleiner waren dan de scholen waren we wel de luidruchtigste groep! Wat kunnen die Karin en Matthijs zingen… en daarmee (bijna) de hele groep.

Een aantal kinderen (en ouders) die eerst meeliepen met de scholen liepen zelfs over naar de IJsselvogels groep. Leuker kunnen we het niet hebben!

Elke avond werd er vanuit IJsselvogels ook gezorgd voor wat drinken en een snoepje. En op de laatste avond waren er uiteraard de medailles. Het was eigenlijk 1 groot feest waarbij het weer ook prima meedeed. Vooral leuk te zien dat er uit de selectie, A, B en C elke avond ook wel vertegenwoordiging was en dat van de Gs er ook elke avond meegelopen werd.

Een oude nieuwe traditie is herboren en we gaan volgend jaar het gewoon weer doen.

Nikki en Karin bedankt voor het organiseren!