Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

2 mei 2019

Reacties:

0
 mei 2, 2019
 0
Categorie: Clubblad

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in januari is de Club van 50 geïntroduceerd. Sinds januari hebben inmiddels diverse mensen zich aangemeld.

Wat is de Club van 50 ook al weer?

Het primaire doel is het genereren van extra inkomsten voor Korfbalvereniging IJsselvogels. Inkomsten die vervolgens worden aangewend voor zaken die niet uit de normale begroting van KV IJsselvogels betaald (kunnen) worden. Daarbij kan je denken aan extra activiteiten voor de jeugd, het opknappen van de accommodatie, een speeltoestel en uiteraard vele andere doeleinden. Lid worden van de Club van 50 kan door inleg van € 50,00 per jaar. Daarmee krijg je meteen een stem in waar het geld voor gebruikt gaat worden.

Op dit moment is de PR-Commissie bezig om de Club van 50 op te starten en wat meer ‘handjes en voetjes’ te geven. Vrijdag 10 mei 2019 (aanvangstijd 19.45 uur in de kantine) staat er een korte vergadering op het programma waarin de PR-Commissie de leiding overdraagt aan het bestuur (in oprichting) van de Club van 50.

Wil je ook je (extra) steentje bijdragen aan onze vereniging en heb je jezelf nog niet aangemeld voor de Club van 50? Meld je hieronder aan en dan zien we je op vrijdag 10 mei in de kantine. Na de vergadering kun je lekker blijven hangen om onder het genot van een drankje mee te doen aan de dartwedstrijd!

 

Lid worden van de club van 50 kan door de inleg van € 50,- per jaar. Daarmee krijg je meteen een stem in waar het geld voor gebruikt gaat worden.  Meld je aan via het onderstaande formulier:

Inschrijfformulier Club van 50
Bijdrage: €50,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *