c2bfgr

Cool2BFit

Beste ouders en leden van IJsselvogels!

Binnenkort start er bij ZIN van Bewegen een nieuw project, Cool2BFit! Cool2BFit is een sportief en leuk leefstijlprogramma voor kinderen van 8-13 jaar en hun ouders/verzorgers, waar we veel aandacht hebben voor voldoende bewegen en gezonder eten. Op een sportieve en positieve manier werken we dus aan een gezonde leefstijl! Onder begeleiding van onder andere een diëtist en een kinderfysiotherapeut wordt er in een groep veel bewogen en geleerd.

Op zaterdag 13 oktober 2018 hebben we een open middag bij ZIN van Bewegen waar we voor u klaarstaan om informatie te geven over dit programma. U bent welkom tussen 14.00 uur en 17.00 uur, voor het hele gezin geschikt en vooral bedoeld om u de benodigde informatie te geven. We hebben ook nog enkele specifieke presentaties/activiteiten waar u en uw kind bij aan kunnen sluiten. Het programma hiervan is als volgt:

14.30 – 15.15 uur: Presentatie voor de verwijzers/samenwerkende partners
15.30 – 16.15 uur: Presentatie voor de ouders/verzorgers
15.30 – 16.15 uur: Bewegen voor kids!

We staan voor u klaar voor vragen, informatie of hulp bij het aanmelden van uw kind bij Cool2BFit. Tijdens de presentatie voor de ouders kunnen de kinderen lekker actief aan de slag, dus kom vooral met het hele gezin!

We zien u graag komende zaterdag 13 oktober!

Heeft u nog vragen? Of bent u helaas niet in de gelegenheid om te komen, maar vindt u het wel fijn om informatie te krijgen over Cool2BFit? Neem dan contact op met kinderfysiotherapeute Karin Alderliesten via karin@zinvanbewegen.nl of 0182 376177.