Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

16 juli 2019

Reacties:

0
 juli 16, 2019
 0
Categorie: Clubblad

Er zijn wat wijzigingen in de CTZ commissie. Omdat niet iedereen van lezen houdt hierbij eerst de verkorte 6 punten versie van de belangrijkste veranderingen:

 1. De CTZ (groep mensen die zich bezighoudt met het korfballen binnen de vereniging) is vanaf nu ingedeeld in: korfbal technisch, korfbal wedstrijden en korfbal ondersteunend.
 2. Er zijn zo’n 15 extra mensen bereid gevonden die onderdelen van de CTZ vorm gaan geven danwel taken van andere overnemen. Het resultaat hiervan is:
  1. met veel meer mensen (en daarmee draagvlak)
  2. (kleine) onderdelen
  3. uitgevoerd krijgen

Daarnaast gaan veel mensen door met de taak die zij al hadden en dat is ook fijn! Helaas zijn we daarmee nog niet compleet en missen er nog belangrijke schakels.

 1. Coördineren tussen al die stukjes is van belang om overzicht te houden. Dit gaan Manon, Marloes, René P. en Stefan doen.
 2. We zoeken nog steeds mensen (korfballers of niet-korfballers) erbij met name rondom in roulatie helpen bij het trainen van de G, Vrolijke vogels, wedstrijdsecretariaat en trainingsindelingen. Kortom ben je ouder of oud-lid help mee! ctz@ijsselvogels.nl
 3. Vanaf het nieuwe seizoen hebben we bijna elke zaterdag een ochtend spreekuur van minimaal een uur waar je ons kan spreken.
 4. Per direct (14 juli) is René Boere met al zijn taken gestopt. Een groot gemis aangezien René de inhuur zaal, wedstrijdsecretariaat senioren, junioren, oefenwedstrijden en heel veel informele taken deed. Kortom een smet op het verhaal dat we juist de CTZ aan verbreden zijn. We zijn dus op zoek naar vervanging, hetgeen ingewikkeld gaat worden. Tot die tijd worden deze taken niet ingevuld of opgevangen door iemand.

 

Voor wie geïnteresseerd is in de nuance en opbouw van hoe de details van de veranderingen in elkaar zitten kun je hier het hele achtergrondverhaal downloaden.

Het plaatje inclusief namen wat hierbij hoort van de hele CTZ boom:

Tot slot:
Gaat dit allemaal lukken: ja natuurlijk. Gaat het allemaal vanzelf: nee natuurlijk niet. Er zit van een ieder een hoop tijd in en er zullen soms keuzes en fouten worden gemaakt. Ook is niet de illusie dat alles lukt in een jaar tijd. Sommige dingen moeten inslijten, andere dingen hebben soms bijstelling nodig. Wel is het superfijn dat we het met een bredere groep mensen kunnen doen en dat we met elkaar dit jaar ingaan!

 

Ook meehelpen de openstaande gaten te vullen? Graag!
Tips? Opmerkingen? Reacties? Complimenten? ctz@ijsselvogels.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *