Inleveren van de sponsorkleding.

Traditiegetrouw betekend dat aan het eind van het seizoen de sponsorkleding weer ingeleverd moet worden, zodat wij alles weer gereed kunnen maken voor het nieuwe seizoen. Om niet achter iedereen aan te hoeven lopen zijn er diverse data wanneer het ingeleverd kan worden, te weten:

1. Zaterdag 14 juni tussen 13.00 – 17.00 uur.

2. Dinsdagavond 17 juni tussen 20.00 – 20.30 uur.

Wij vragen iedereen om de volgende punten na te leven:

  1. Alle kleding dient gewassen ingeleverd te worden. (er liggen nog diverse ongewassen shirts in de spelersmappenkast in de kantine)
  2. Eventuele schade dient hersteld te worden.
  3. Ballennetje met 4 ballen dienen met sleutel afgegeven te worden. De ontbrekende ballen worden direct met het team verrekend. Voor diegene die dit een verrassing vindt, lees het clubblad van eind augustus 2011.

 

De laatste maanden zijn wij gestopt met het opruimen van de ballen in het ballenhok en hebben een groot vermoeden dat er wederom ballen zijn verdwenen. Dat wij in kleine mate onverantwoord omgaan met spullen die sponsoren / vereniging in bruikleen geven, baart ons wederom zorgen.

Het is een luxe dat een ieder niet hoeft te betalen voor deze zaken en hierdoor de contributie niet verhoogd hoeft te worden of dat een ieder zelf voor kleding dient te zorgen. Wij bedanken alle shirtsponsoren voor afgelopen seizoen en zien jullie naam volgend seizoen weer terug op de korfbalvelden.

PR Commissie