Schijt je rijk op 22 augustus 2015

Op 22 augustus willen wij het seizoen openen, na de laatste oefenwedstrijden. Op deze dag willen wij met trots de nieuwe hoofdsponsor presenteren, waarbij de voltallige selectie in de nieuwe trainingspakken aanwezig zal zijn en het nieuwe veld zullen betreden na de officiele opening door onze voorzitter. Aansluitend maakt Bertha 14 haar opwachting op het veld t.b.v. “Schijt je Rijk”

De veldaanpassingen van 60×30 naar 40×20 & nieuwe afmetingen van de E-F velden zijn reeds gerealiseerd en aankomend seizoen zullen wij alle wedstrijden op de “nieuwe velden” gaan spelen.

Deze ingrijpende verandering heeft iedereen kunnen lezen op website en kunnen zien tijdens de presentatie bij de ingelaste ledenvergadering en de unanieme uitslag was dat iedereen akkoord ging met deze wijziging van de afmetingen.

De overweldige betrokkenheid van de sponsoren (Global Bedden & Meubels, Volvo Hooftman, ComfortTuinen, Zin van Bewegen, Kaboom! Vuurwerk, Krabbendam Kadoverpakking, Profotonet, Weerslag.nl, ICT Den Haag, Klijn Machines en Gereedschappen, Van Nieuwkoop Export, Schildersbedrijf Admiraal en View on IT) hebben het mogelijk gemaakt dat de nieuwe velden er nu al liggen en wij vanaf het nieuwe seizoen hierop mogen spelen.

De tegenprestatie is dat wij als senioren, junioren en recreanten allemaal een hoofdvak van 49 subvakjes zouden (proberen) te verkopen á € 1,00 wat gelijk is aan 1 m3. De laatste 4 subvakjes krijgen jullie van de vereniging en met de opbrengst van alle vakjes gaan wij een winddoek (afmeting 3 x 2 meter) per sponsor aan het hek weilandzijde ophangen. Indien alle vakjes zijn verkocht, totaal van 4050, dan keren wij een prijs uit van € 500,00 op de m3 waar de koe heeft gescheten en de aangrenzende vakjes € 25,00.

In het overzicht staan de reeds uitgedeelde hoofdvakken (geel) en reeds betaalde hoofdvakken (groen). Niet iedereen heeft van Marco Slob een print-out ontvangen. Marco zal deze a.s. zaterdag zoveel mogelijk uitdelen en anders ontvang je deze in de brievenbus. Indien een jeugdlid het leuk vind om vakjes te verkopen, haal een print-out bij Marco Slob en verdien per ingeleverd hoofdvak een leuk item uit de webshop! Voor vragen of het bestellen van vakjes, mail naar Marco Slob

Deze keer een andere koe uit de stal en zij wordt losgelaten om 17.30 uur en zal tot 19.00 de tijd hebben om een mooie vlaai neer te leggen op het veld.

Let op de website voor eventueel meer informatie.

Knipsel