Uitslag spelletjesmiddag woensdag 18 januari 2017.

De eerste spelletjesmiddag in het nieuwe jaar en de derde van het winterseizoen. Bij de allerjongsten een prima en bij de oudere een helaas tegenvallende opkomst. Meer dan een vooraankondiging op de site, een stencil op de training en op maandag nog een mail naar alle kinderen (via de ouders) kan ik niet doen lijkt mij maar dat blijkt toch nog onvoldoende om op een grote opkomst te mogen rekenen.

Bij de welpen een keurige opkomst met 11 kinderen waarvan 4 “gasten”.

Tafel 1 – Jasmijn 19 p., Lieke 22 p. en Luna 17 p.
Tafel 2 – Jaël 19 p., Floortje V. 18 p., Rens 16 p. en Sven 16 p.
Tafel 3 – Sid 19 p., Timo 14 p., Hugo 15 p. en David 21 p.

Winnares met 22 punten werd Lieke Senden en uitgeloot werd Rens die in maart mee mogen gaan zwemmen in de Lansingh in Krimpen ad IJssel.

Bij de E-pupillen maar 4 kinderen waarvan 1 “gast” en dat aangevuld met 4 leiders konden we toch lekker 6 spelletjes doen met de nodige tegenstand.

Levi behaalde 16 punten en werd winnaar voor Eline met 15 p. en Flo en Nick met allebei 14 p. Bij het loten was Nick de gelukkige zodat ook hij in maart samen met winnaar Levi mee mag gaan zwemmen.

Verder bedank ik weer Cécile en Benjamin Slingerland, Jesca van Grieken, Dominique van Hees en Flo Heuvelman voor het helpen bij de spelletjes en het verzorgen van de catering.

De volgende en laatste spelletjesmiddag is op woensdag 15 februari, noteer deze datum alvast op de kalender en/of in je agenda,

Wim Slingerland.