1935_delansingh

Uitslagen spelletjesmiddag en welke ouders willen meerijden naar het zwembad?

Eindstand vierde en laatste spelletjesmiddag woensdag 21 februari 2018.

Vorige week woensdag 21 februari werd weer de laatste spelletjesmiddag gehouden uit een serie van vier die we jaarlijks tijdens het winterseizoen organiseren.

Begonnen werd met de F-teams waar precies 10 kinderen aanwezig waren die weer 6 spelletjes van 10 minuten deden met de volgende eindstand:

Groepje 1 – Elynn 19 p., Mike 20 p. en Evi 19 p.
Groepje 2 – Sid 20 p., Luuk 17 p. en Thijme 18 p.
Groepje 3 – Florian 19 p., Thijmen 19 p., Lucas 16 p. en Lieke 15 p.

Sid en Mike behaalden allebei 20 punten dus moest er worden geloot wie de gelukkige werd en mee mocht zwemmen. Sid Heuvelman trok het hoogste nummertje en mag op woensdag 21 maart mee gaan zwemmen. Hierna mocht hij een lootje trekken wie er nog meer mee mocht zwemmen en dat werd …… Juist, Mike van Zaanen die net het laagste nummertje had getrokken, eind goed, al goed!

Wie mogen er op woensdag 21 maart mee gaan zwemmen in De Lansingh in Krimpen ad IJssel:
Middag 1 – Thijme en Daan
Middag 2 – Lucas en Ruben
Middag 3 – Anouk en Jildou
Middag 4 – Sid en Mike

We vertrekken om 13.45 uur vanaf De Zuidplas en hopen de kinderen om 17.00 uur weer thuis af te leveren. Alles is gratis alleen …… wie van de ouders willen er rijden( en natuurlijk mee zwemmen, hoeft niet, mag wel!) Graag even een mailtje naar s.slingerland@planet.nl. Er zijn nog 2 auto’s nodig.

Hierna was het de beurt aan de E-teams waar 11 kinderen aanwezig zijn met als eindstand:

Groepje 1 – Timo 16 p., Tim 11 p., Sarah 14 p. en Anne 17 p.
Groepje 2 – Jeremy 17 p., Damian 12 p., Dwayne 15 p. en Floortje V. 14 p.
Groepje 3 – Jente 15 p., Nora 19 p. en Lieke 14 p.

Nora v.d. Velde werd met 19 punten winnares terwijl Anne Noorlander werd uitgeloot zodat de volgende gelukkigen mee mogen zwemmen op vrijdag 16 maart in De Lansingh in Krimpen ad IJssel. Eigenlijk zou dit vrijdag 23 maart zijn maar dan wordt er door de AC weer een jeugdfeest gehouden.

Wie mogen er op vrijdag 16 maart mee gaan zwemmen in De Lansingh in Krimpen ad IJssel::
Middag 1 – Ayoub eb Tim
Middag 2 – Yousra en Luna
Middag 3 – Sven en Tess
Middag 4 – Nora en Anne

We vertrekken om 18.30 uur vanaf De Zuidplas en hopen de kinderen om 21.30 uur weer netjes thuis af te leveren. Ook hier is alles gratis alleen zijn er nog 2 chauffeurs nodig om de kinderen op de plaats van bestemming te krijgen en natuurlijk zou het leuk zijn als ze ook mee gaan zwemmen. Opgeven bij Wim Slingerland, graag via de mail s.slingerland@planet.nl .

Bij deze bedank ik weer Flo Heuvelman, Cécile en Benjamin Slingerland terwijl Jesca van Grieken bij de laatste groep aansloot voor het assisteren en de catering. Bedankt weer allemaal!

Wim Slingerland.