fitmetijsselvogels

Voor leden, ouders van leden, opa’s en oma’s van leden, ………

Aangezien het korfballeven een beetje stil ligt, bieden wij jullie op maandag en donderdag om 19.00 uur online de mogelijkheid om een fitness/corestability/’hoe je het ook wil noemen’ training vanuit je woonkamer (of je tuin:-) te volgen met onze enthousiaste trainer Bob van ’t Hof.

Log in via bijgevoegde link en laat de zweetdruppels voor de komende 30 tot 40 minuten maar vloeien!

Jong en oud kan hier aan meedoen en het net zo zwaar maken als je wilt, door de uitvoering van de oefeningen in laag of hoog tempo uit te voeren.

En…..voor diegene die niet gezien willen worden tijdens de oefeningen, je hoeft de camera en microfoon niet aan te sluiten om gewoon mee te kunnen doen en je kan jezelf onder een alias inschrijven in de applicatie 🙂

Het idee is om deze lessen ook op te gaan nemen, zodat je ze op een willekeurig tijdstip nog een keer kunt herhalen. Informatie hierover volgt zo spoedig als mogelijk.

DUS…. MAANDAG EN DONDERDAG van 19.00-19.40 uur
Zorg dat je om 18.55 klaar staat om in te loggen, met een handdoek en/of matje, wat te drinken en eventueel, als je die hebt, gewichtjes. Waterflesjes kunnen ook prima voor gewichtjes door J

De link:

https://us04web.zoom.us/j/2582718640

Zet je audio en, indien je dat zelf wilt, je camera uit.

Lukt het niet om in te loggen of heb je andere vragen….

Bel of app dan met mij (Anita) 06-23072100

Groet, Anita