Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

Wedstrijdschema as zaterdag voor interne competitie (LEZEN!)

5 april 2021

Reacties:

0
 april 5, 2021
 0
Categorie: Clubblad

Wat?
As zaterdag start de interne veldcompetitie. Concreet gaan we de komende 5 weken elke week een vorm van competitie doen. Deze week zijn het onderlinge wedstrijden.

Wanneer?
Zaterdag 10 april (onderlinge team wedstrijden)
Zaterdag 17 april (4 mans korfbal/beach korfbalstijl)
Zaterdag 24 april (koppelschieten)
Zaterdag 1 mei (8 tegen 8 mixtoernooi)
Zaterdag 8 mei (onderlinge team wedstrijden)
Kortom vanaf nu elke zaterdag en dan 5 weken lang.

Hoe is de indeling as zaterdag?
Deze komende zaterdag 10 april worden de volgende onderlinge wedstrijden gespeeld:

Hoe laat ben ik aanwezig?
– E en D: 09:15 tot 11:30
– F: 11:00 tot 12:15
– C1, B2, B3, A2: 11:30 tot 14:00
– A1, B1, 1, 2: 14:00 tot 15:45
Vrolijke Vogels trainen gewoon van 11:15 tot 12:15 zoals altijd.
3,4,5,6 draaien geen interne competitie. Voor 5/6 is er wel een mogelijkheid qua leeftijd om onderling een keer te spelen en we zullen hiervoor nog contact opnemen.

En onze zaterdag trainingen dan?
De zaterdagtrainingen vervallen. Dit betekent dat iedereen 1x door de weeks traint en op zaterdag een wedstrijdvorm speelt. Sommige trainers zullen wel 2x per week willen gaan trainen. Die ruimte is er en is aan de trainers. Indien de KNKV besluit in mei alsnog met de reguliere competitie te starten zullen we ervoor zorgen dat iedereen weer 2x per week traint.

Zijn de tijden elke week hetzelfde?
We streven ernaar het zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Aangezien we verschillende dingen gaan doen lukt dat niet elke week. Elke maandag zetten we het schema van de komende zaterdag erop. Globaal kan je voor de weken na 10 april de tijden aanhouden die deze 1e week is.

De wedstrijden zijn niet altijd aaneengesloten wat gebeurt er in de tussentijd dat er een team niet speelt?
Er worden palen neergezet om onderling te gaan schieten of een andere rustige activiteit te doen tussen de wedstrijden door.

Wat als je je wilt afmelden?
Afmelden doe je bij je trainer/coach die alle afmelding doorgeeft aan Christa. Indien er een tekort aan spelers in een team ontstaat zullen we invallers uit andere teams op de zaterdag regelen. Kortom sommige kinderen spelen wellicht meer dan 2 wedstrijden.

Zijn er scheidsrechters?
Ja. Marijn heeft scheidsrechters ingedeeld en zal elke week scheidsrechters aanwijzen. Kortom dit hoeven coaches/trainers niet te doen.

Kan ik als trainer/coach helpen?
Sterker nog: als coach/trainer ben je aanwezig om de kinderen te coachen! Kan je niet dan regel je iemand anders dit kan een andere speler van IJsselvogels zijn danwel een ouder, net als bij een normale competitie.

Kan ik als ouder helpen?
We zoeken bij elke leeftijdsgroep steeds 2 corona coordinatoren. Belangrijk is dat iedereen die binnenkomt en weggaat zijn handen ontsmet en dat er op het terrein verder geen andere kinderen/volwassenen aanwezig zijn. Wil je hiermee helpen? Mail dan Christa via cstarreveld@onc.nl Ze zal een bevestiging terugsturen.

Kan ik als ouder komen kijken?
Nee tenzij je als Corona coordinator je hebt aangemeld (zie vorige vraag).

Als ik vragen heb?
Algemene vragen kan je sturen naar ctz@ijsselvogels.nl Specifieke vragen rondom deze 5 weken kan je sturen naar  cstarreveld@onc.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *