s_empty

Na een week hard getraind te hebben was IJsselvogels 2 klaar voor de wedstrijd tegen Madjoe 2.  Ondanks dat Madjoe als één-na-laatste staat in de competitie, kon het nog wel een goede tegenstander zijn. De ploeg heeft van de ploegen die bovenaan meedraaien met een heel klein verschil verloren.

De eerste aanvallen van IJsselvogels leidden tot goede kansen die helaas niet verzilverd werden. Schoten die eruit draaiden, korte kansen die gemist werden. Dat was heel beeld van de eerste aanval. De verdediging stond goed te verdedigen, maar helaas wist Madjoe de eerste twee doelpunten van de wedstrijd te maken.

IJsselvogels moest een tandje harder werken om te zorgen dat de tegenstander niet verder uit kon lopen. Verdedigend kregen we grip op het spel en wisten de ballen snel te veroveren, onder andere Pieter die goede rebound duels won. Aanvallend had IJsselvogels het niet heel moeilijk, doordat Victor en Casper veel in de dubbel kwamen voor die damens. Daardoor kwam IJsselvogels weer op een gelijke stand door twee goals van Eva.

IJsselvogels kwam op een voorsprong en bleef de wedstrijd domineren. Ook de tweede helft bleef IJsselvogels de baas en gaf het niet, zoals de vorige wedstrijd tegen EKVA, uit handen.  Doordat IJsselvogels de 2 punten binnengesleept heeft, en de nummer 1 de punten verspilde staat IJsselvogels nu 1 punt achter op de koplopers.

Aanstaande zaterdag gaan we op bezoek bij RDZ in Zeist. Hier gaan we ook de 2 punten weer pakken!