Avondvierdaagse IJsselvogels!

Hee allemaal!

Het is alweer bijna zover: de Avondvierdaagse in Moordrecht! Sinds vorig jaar loopt ook IJsselvogels mee. Met elkaar een leuk stuk achter de vlag aan wandelen, terwijl we keihard bekende liedjes meezingen. Elke dag krijg je iets te drinken en iets lekkers langs de route en op de vrijdag krijg je een medaille!

 

Wanneer?
De Avondvierdaagse is dit jaar van dinsdag 19 juni tot en met vrijdag 22 juni. We vertrekken om 19.00 uur vanaf de Brede school het Turfhuis. Dit is ook de locatie waar we zullen finishen.

 Hoe inschrijven?
Je kunt je, voor 27 mei, inschrijven via de mail (avondvierdaagse@ijsselvogels.nl) door onderstaande vragen te beantwoorden.

Kosten?
Het inschrijfgeld voor de organisatie van de Avondvierdaagse is €3,- per deelnemer. Dit bedrag moet uiterlijk 3 juni contant aan Nikki/Karin gegeven zijn (of in een envelop met je naam erop door de bus op Rietgors 13). Er zal worden gezorgd voor wat te drinken en iets lekkers langs de route.

Begeleiding?
Per twee kinderen jonger dan 8 jaar willen wij een volwassen begeleider mee laten lopen. Willen jullie op het formulier aangeven wie er met jullie mee komt lopen? Papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s en oma’s etc. zijn natuurlijk ook bij de oudere kinderen welkom om gezellig mee te lopen!

Kamp?
De laatste avond lopen is tegelijk met de eerste dag van het kamp van IJsselvogels. Hier is een oplossing op bedacht! De kampleiding zal deze avond een stuk met jullie gaan lopen, waardoor jullie je medaille op de kamplocatie zullen behalen. Daarnaast sponsort Ole Hansom (een nieuw kledingbedrijf uit Moordrecht zie https://olehansom.nl) jouw inschrijfgeld voor de Avondvierdaagse als je ook mee gaat met het IJsselvogels jeugdkamp. Kortom: genoeg redenen om gezellig met ons mee te wandelen!

Om ons te herkennen zouden we het leuk vinden als we allemaal in IJsselvogels kleding lopen.

We hopen velen van jullie in een rood broekje of inschietshirt op 19 juni bij de start te zien!

 

Groetjes,
Nikki Prins en Karin Alderliesten

avondvierdaagse@ijsselvogels.nl

Telefoonnummer (voor calamiteiten): 06 – 12 35 73 50 (Nikki), 06 – 48 51 08 20 (Karin)

 

Naam:                                                                      ………….

Leeftijd:                                                                   ………….

Team:                                                                       ………….

Telefoonnummer ouder(s):                                   ………….

Ga je mee op kamp:                                               Ja/Nee

Voor kinderen onder de 8: Wie loopt er mee?     ………….