Bedankt helpers!

Hulp bij schoolsportweek Moordrecht, woensdag 13 en donderdag 14 september 2017.

Om de korfbalsport (nog) meer bekendheid te geven onder groep 4, 5 en 6 van de basisscholen in Moordrecht had korfbalvereniging IJsselvogels toegezegd een clinic te organiseren voor deze groepen op woensdagochtend 13 en donderdag 14 september 2017.

Woensdag 13 september 2017 –

Van 9.00 – 12.00 uur kwamen de 3 Moordrechtse basisscholen met hun groep 4 naar de Zuidplas voor o.a. een korfbalclinic. Dit waren om precies te zijn 79 leerlingen die deze ochtend o.a. korfballes kregen. Mede dankzij de hulp van Christa Starreveld en Stefan Rijkaart van Capellen werd dit een groot succes. Bedankt Christa en Stefan!

Donderdag 14 september 2017 –

Door de slechte weerverwachtingen werd opnieuw uitgeweken naar de Zuidplas en moesten wij onze clinic afwerken in de kleine gymzaal. Op woensdagochtend nog steeds geen hulp voor de donderdag maar dankzij een noodoproep van Stefan had ik ’s morgens de uitstekende hulp van Ada Groeneveld en Sijmen Knipscheer en ’s middags waren het opnieuw Ada Groeneveld en Sijmen Knipscheer nu versterkt met Iris Bergsma die mij kwamen helpen. E kwamen deze dag in totaal 171 kinderen meedoen en alleen was mij dat nooit gelukt, dus nogmaals hartelijk dank voor jullie uitstekende hulp!!!

Wim Slingerland.