Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

7 juni 2021

Reacties:

0
 juni 7, 2021
 0
Categorie: Clubblad

We hebben een CTZ nieuwsbrief gemaakt voor de competitie die as zaterdag start. As zaterdag 12 juni spelen alle jeugdteams of een uit of een thuiswedstrijd. Het is daarom essentieel dat ouders en spelers deze nieuwsbrief even goed lezen! Voorlopige-Teamindeling-programma-mini-competitie

Verzoek aan eenieder zijn beste beentje voor te zetten! Het is allemaal kort dag dat deze competitie wordt georganiseerd dus er zal ongetwijfeld iets misgaan of ergens niet aan worden gedacht. Probeer in dat geval even mee te denken in oplossingen en bereidheid.

1 van de belangrijke opmerkingen is dat as zaterdag 12 juni we met een geautomatiseerde teamindeling werken. Oftewel: DEZE TEAMINDELING GELDT ALLEEN 12 JUNI!  Op (uiterlijk) 17 juni worden de teams ingedeeld door de trainers n.a.v. de selectietrainingen. Deze ZULLEN afwijken van de indeling van 12 juni!

As dinsdag starten de selectietrainingen conform dit schema en op 17 juni wordt nav de selectietrainingen pas een definitief team samengesteld.

Vragen? ctz@ijsselvogels.nl of schiet ons even aan. Dinsdag en donderdag tijdens de selectietrainingen is er iemand van de CTZ ook bij het veld. Als ouder/speler mag je het terrein oplopen voor een gesprek.

 

Namens de CTZ
Manon, Marloes, Lisa, Matthijs, Stefan

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *