Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

CTZ samenvatting: belangrijke data en berichten op een rij

30 mei 2021

Reacties:

0
 mei 30, 2021
 0
Categorie: Clubblad

De afgelopen week zijn er veel berichten door de CTZ gepubliceerd. Data, samenstellingen, een regio competitie. Het kan best allemaal wat duizelen. Dit bericht vat de belangrijkste dingen samen met linkjes naar de details.

Belangrijke data
maandag 31 mei tm vrijdag 5 juni train je nog in je OUDE team samenstelling op de bekende trainingstijden
zaterdag 5 juni is er ter afsluiting van de interne Corona competitie een mixtoernooi E D (groot veld) en mixtoernooi C, B, A, senioren, Bij de senioren mogen alle leeftijden vanaf zaterdag weer meedoen. Details hier.
dinsdag 8 juni: selectietrainingen volgens deze leeftijdsindeling en trainingstijden voor alle jeugdteams en normale training voor senioren 12
donderdag 10 juni: selectietrainingen volgens deze leeftijdsindeling en trainingstijden voor alle jeugdteams en normale training voor senioren 123456
zaterdag 12 juni: regio competitie voor A tm F in de nieuwe leeftijden (lees hier meer), tijden en locaties volgen zodra we dit van de KNKV weten. We spelen in gemixte voorlopige samenstellingen aangezien de teams nog niet definitief dan zijn.
dinsdag 15 juni: selectietrainingen volgens deze leeftijdsindeling en trainingstijden voor alle jeugdteams en normale training voor senioren 12
donderdag 17 juni: aan begin vd training bekendmaking van teams en training daarna in nieuwe team en normale training voor senioren 123456
zaterdag 19 juni: regio competitie voor A tm F in de nieuwe leeftijden (lees hier meer), tijden en locaties volgen zodra we dit van de KNKV weten.
dinsdag 22 juni: korfschietcompetitie danwel training met je team (tijden en data komen voor half juni op de site)
donderdag 24 juni: korfschietcompetitie danwel training met je team (tijden en data komen voor half juni op de site)
woensdag 25 juni: korfschietcompetitie danwel clinic training jeugd ED en ABC (proberen we vast te leggen)
zaterdag 26 juni: regio competitie voor A tm F in de nieuwe leeftijden (lees hier meer), tijden en locaties volgen zodra we dit van de KNKV weten. \
27 juni tot en met 15 augustus: geen activiteiten. Er wordt nog bekeken of we weer voor wie wil 1x per week een inlooptraining kunnen doen al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld EK voetbal wedstrijden gezamenlijk kijken. Alles binnen wat kan en mag.
maandag 16 augustus:  start van de jeugdtrainingen voor nieuwe seizoen en start selectietrainingen 1234. Sommige teams starten later. Trainers maken eea zelf bekend aan jullie in de appgroepen die dan gevormd zijn. Er zullen ook nog spelers op vakantie zijn dat is ook iets wat onderling gemeld kan worden met trainers. Trainingstijden zijn half augustus bekend.
vanaf maandag 23 augustus:  we gaan ervan uit dat ALLE senioren en jeugd teams vanaf maandag 23 augustus weer trainen.
zaterdag 30 augustus:  oefenwedstrijden jeugdteams en senioren (worden bekend gemaakt begin augustus)
zaterdag 4 september: oefenwedstrijden jeugdteams en senioren (worden bekend gemaakt begin augustus)
zaterdag 11 september: start normale competitie met thuis en uitwedstrijden.

In juni zijn we nog aan kijken of 1 van de trainingsavonden een clinic verzorgt kan worden door een aantal bekende korfballers.

Verder van belang:
We zijn qua trainers nog steeds niet geheel rond (zie ook)
– Bij de C2 zoeken we nog iemand die bijv 1x per week of 1x per 2 weken een training kan opzetten. Er is voor de C2 inmiddels wel een assistent-trainer gevonden in de vorm van Barbara maar we moeten daar iemand bij hebben.
– voor de recreanten zoeken we nog een trainer
– bij de G denken we iemand erbij gevonden te hebben maar zou het mooi zijn als we nog iemand erbij vinden
– bij de E willen we een pool van trainers (zeg 4-5) die elke week meekijken met de E trainers. Hoe hebben ze voorbereid hoe kunnen ze geholpen worden. Door 4-5 er te hebben hoeft iedereen maar 1x per 4-5 weken. De eerste is gevonden. Welke ervaren trainers volgen om deze trainers te helpen?
– bij het 5e hebben we een coach gevonden in de vorm van Mike Dukker!

Trainersshirt
Elke trainer van afgelopen seizoen en komend seizoen krijgt van de vereniging een trainersshirt om ze te bedanken voor hun inspanning afgelopen jaar en komend jaar. As zaterdag zullen we er diverse meenemen zodat er direct gepast kan worden en meegenomen.

Tot slot
We hopen dat met dit overzicht alle losse berichten van de afgelopen 2 weken bij elkaar te brengen in een overzichtelijk schema. Er kunnen uiteraard data nog bijkomen of veranderen. Indien er fouten in het overzicht staan laat het ons dan weten. Dat is niet bewust maar ook bij ons geldt dat we het met een smalle basis doen in een drukke tijd. Wil je helpen hierbij? We zoeken altijd mensen die een losse taak kunnen en willen overnemen. Ook als niet korfballer, ouder, oudlid ben je van harte welkom en het kost je zeker niet alle tijd vd wereld. Bedankt!

De CTZ

Manon, Marloes, Matthijs, Lisa, Stefan

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *