Glenn (4)

Technische staf 1e, 2e en A1 compleet

Vanaf het nieuwe seizoen 2018-2019 is Glenn de Vries de nieuwe hoofdtrainer van IJsselvogels. Hij volgt Mark Glissenaar op, die na drie seizoenen IJsselvogels verruilt voor Excelsior in Delft. Glenn woont in Scheveningen, was in de afgelopen twee seizoenen hoofdtrainer bij overgangsklasser KCR uit Ridderkerk en trainde daarvoor o.a. KVS, KCC, Fortuna, Die Haghe en De Meervogels.

Na verkennende gesprekken tussen een commissie voor het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer, de CTZ, bestuursleden en selectiespelers is op 8 mei is het contract getekend. Allen hebben veel vertrouwen in de komende samenwerking en we heten Glenn dan ook van harte welkom bij IJsselvogels. Wim Korving blijft eindverantwoordelijk voor IJsselvogels 2 en zal samen met Glenn de selectie trainen en coachen.

Na 2,5 jaar bij IJsselvogels vertrekt A1-trainer Edwin Heesterman naar de selectie van Madjoe in Rijnsburg. De A1-selectie wordt vanaf komend seizoen geleid door Berry Glissenaar, die het afgelopen jaar IJsselvogels B1 heeft geleid en in eerdere jaren ook al IJsselvogels A1 heeft geleid.

De CTZ is blij met de aanstellingen van Glenn, Wim en Berry en hoopt in de komende maanden alle overige teams van trainers/coaches te kunnen voorzien.