Tempo 4 – IJsselvogels 3 verzet naar woensdag 23 maart 2022.

IJsselvogels 4 – KOAG 4   15-22     “Thuis” in een sporthal bij de buren tegen de bekende gezichten van KOAG, ondanks de Coronies voor de 4e keer dit seizoen. Een Corona-inhaalwedstrijd op een late donderdagavond, we konden gelijk het licht uitdoen. Deze keer bij de A1 gewinkeld om aan 4 dames te komen, grazie Jesca! Heren geen probleem, 7 mannen, terwijl er toch maar 4  kunnen starten. Zou voor het vierde uitkomst zijn om net als bij de F, een superspeler in te zetten….. KOAG had net als de laatste keren voldoende mensen die een balletje binnen kunnen gooien en ondanks dat we zelf mee bleven scoren en tot 10 minuten na rust aan het elastiek hingen, 10-12, was KOAG de bovenliggende partij. De 1e aanval maakte makkelijk de doelpunten, echter kreeg ze in fases nog sneller tegen. Iedere korfballer zal het gevoel herkennen wat dat doet voor het andere vak…….. Een kringgesprek tijdens het waterslobberen en de vrede was weer getekend (daar kunnen sommige narcistische wereldleiders met een overdaad aan zelfverheerlijking nog iets van leren). Het laatste kwartier werd benut om de heren-wissel-tombola uit te voeren, zodat iedereen aan bod is gekomen. Eindstand 15-22 met Edwin 7x, Jesca 3x, Melvin 2x en Rob, Jelle R en Wilco 1x. Misschien volgend seizoen bonuspunt aanvragen voor de 3e helft….., die werd ruimschoots gewonnen…. Edwin.

ONDO (G) B2 – IJsselvogels B2   9-11     Eerste aanval: Levi, Luna, Isha en Flo. Eerste verdediging: Sahra, Dominique, Sven en Sem. Reserves: Marnick en Timo. Vol goede moed gingen we 45 met de auto, op naar ONDO. Na een gezellige rit kwamen we aan en na een korte kleding switch konden we gaan warmlopen en inschieten. Na een goede warming up, klonk het begin fluitje. Omdat we niet compleet waren hadden we 4 invallers uit de C1. Luna opende de wedstrijd met een mooi afstandsschot. Ook Isha wist het gaatje snel te vinden en scoorde de 2-0. We wisselden van vak en ook Dominique kwam snel tot schot en scoorde de 3-0. Doordat ONDO scoorde mochten we weer wisselen van vak. Hierna weer 2 mooie doelpunten van Luna. Een doorloopbal en een schot. Nadat we weer wisselden scoorde Sahra een mooie bal. Hierna scoorde ONDO en konden we weer wisselen. De meiden waren op dreef, maar helaas niet alleen aan onze kant. Flo scoorde een korte kans en Luna schot, maar hierna kwam ook ONDO op dreef en scoorde de meiden 3 doelpunten. Flo scoorde gelukkig nog een doorloopbal, toen werd het 9-5. Ook Dominique liep zo langs haar dame en maakte de doorloopbal mooi af. Hierna zakte we helaas een beetje in. We kregen 4 doelpunten tegen, gelukkig was het bijna tijd. Dominique scoorde de 11-9. Hiermee was de wedstrijd ook afgelopen. Yes gewonnen, was wel weer eens tijd en het voelde goed. Alle invallers bedankt voor het invallen. De doelpunten werden gescoord door: Luna 4 keer, Dominique 3 keer, Flo 2 keer, Sahra 1 keer en Isha 1 keer. Geschreven door Flo.

Nieuwerkerk D3 – IJsselvogels D1   6-4     Helaas geen wedstrijdverslag of scoreverloop ontvangen.

Nieuwerkerk E2 – IJsselvogels E1   uitgesteld naar woensdag 9 maart, 16.00 uur.

Nieuwerkerk E9 – IJsselvogels E2   2-13     Dit was de laatste wedstrijd voor de vakantie, dus we wilde alles geven om te winnen. De  wedstrijd is begonnen en Kyra was gelijk lekker bezig ze scoorde 2 achter elkaar der in, toen stond het 0-2, daarna scoorde Shaam de 0-3. Kyra vond 2 nog te weinig dus ze scoorde weer 2 achter elkaar der in, toen stond het 0-5 en daarna scoorde Timo de 0-6. Het was rust en we stonden 0-6 voor. Ik had niks te klagen het ging super goed. Na de rust had alleen Kyra gescoord dus stond het 0-7. Rust. We begonnen weer. Shaam scoorde de 0-8. Daniël was weer uit quarantaine en begon de wedstrijd goed, Daniël scoorde toen de 0-9 en Kyra de 0-10. Nieuwerkerk scoorde toen 2 achter elkaar en was het 10-2. Kyra scoorde voor de rust nog de 2-11 der in. Rust. Laela scoorde na de rust de 2-12 en Timo had de afsluiter 2-13 en daarmee is de wedstrijd afgelopen en hebben we gewonnen met 2-13. Hier nog even de doelpunten op een rij. Kyra 7x, Shaam 2x, Timo 2x, Daniël 1x en Laela  ook 1x. Lisa

Alle overige teams waren vrij i.v.m. de voorjaarsvakantie.