logo-ijsselkids-kinderopvang

IJsselkids heeft samenwerking ondertekend met IJsselvogels

Vorig jaar heeft Monique Meershoek, locatie manager kindercentrum het Gruttonest, van IJsselkids BV contact opgenomen met KV IJsselvogels over een eventueel samenwerkingsverband. Het kon ook niet anders dat IJsselkids met IJsselvogels, de namen zeggen het al, gaan samenwerken. Iedereen die bij de nieuwjaarswedstrijd aanwezig was, heeft het kunnen zien dat de F1 & F2 in nieuwe shirts van de IJsselkids werden gepresenteerd.

Één van de samenwerkingspunten is dat IJsselvogels 2x per jaar in een blok van 4 weken een clinic geeft voor de kids van het Gruttonest (kinderopvang / BSO). Afgelopen mei heeft IJsselvogels hieraan invulling gegeven en zal dit in september op elke dinsdagmiddag tussen 16.15 – 17.15 uur weer gaan verzorgen.

Het initiatief is van beide kanten als zeer positief ervaren en afgelopen week is formeel de overeenkomst getekend. Wij hopen op een jarenlange samenwerking en wellicht is er nu al een IJsselkid van 1 jaar, die over 18 jaar in IJsselvogels 1 speelt, wie weet? IJsselvogels bedankt IJsselkids voor het vertrouwen en samen bouwen wij aan iets moois, spelplezier voor de kinderen!