GDV_5893

Marjolijn Schenk is de nieuwe ambassadeur van het G-korfbal. Tijdens de korfbal Challenge gaf zij een clinic en zij vond dit zo leuk om te zien hoeveel plezier de G-korfballers hadden dat ze dit jaar gratis clinics gaat geven bij 7 verenigingen.
Om kans te maken op een clinic moesten beantwoord worden: ‘Waarom verdient jouw team een clinic van Marjolijn Schenk?’. De 7 leukste leukste, origineelste en mooiste antwoorden werden beloond met een clinic.

Deze kans kon IJsselvogels niet aan zich voorbij laten gaan en hebben we ons op een originele manier aangemeld voor de clinic. Iedere speler in IJsselvogels G1 is uniek met veel verschillende karakters in het team, dus hebben we voor iedere speler een persoonlijke reden gegeven waarom Marjolijn bij ons een clinic moet komen geven. Zo wilde de ene speler aan Marjolijn laten zien hoe ze een echt doelpunt kan vieren en de ander wilde leren zijn ontembare enthousiasme om te zetten in scoren, maar bovenal moest Marjolijn komen om van deze fantastische individuen een soepel draaiend team te maken. Om ze te laten ervaren dat samenwerken loont en zodat ze kan zien dat dit de meest gezellige, leuke en trouwe team is dat IJsselvogels heeft.
Van de ruim 20 aanmeldingen was IJsselvogels een van de zeven gelukkigen.

Op woensdag 26 februari kwam Marjolijn Schenk op bezoek in Moordrecht om de clinic aan IJsselvogels G1 te geven. De clinic was een groot succes, zowel Marjolijn als IJsselvogels G1 hebben plezier gehad tijdens de clinic en hebben een fantastische avond gehad.Tijdens de clinic werden er estafettes gedaan, wedstrijdjes gespeeld en bovenal werd er heel veel gescoord en bij elk doelpunt werd er hard gejuicht en heeft Marjolijn heel veel high fives gehad.

“Het was bijzonder om te zien hoe deze fanatieke en enthousiaste groep doelpunten met elkaar viert” aldus Marjolijn.
Na afloop van de clinic kregen de spelers een certificaat en kon onder het genot van een stukje taart van bakker Johan nog gezellig nagepraat worden.

Marjolijn Schenk bedankt voor de super leuke clinic!!

en bakker Johan bedankt voor de taart!

Op de onderstaande link zijn meer foto’s te zien van de clinic:
https://myalbum.com/album/tZkhwV3xKLi2