JOUW STEM IS GELD WAARD VOOR IJSSELVOGELS! HELP JE CLUB!

De Rabobank stelt verschillende verenigingen in staat om hun doel door te geven en mee te doen met Rabo ClubSupport. Vanaf 5 oktober is het aan de verenigingsleden om te stemmen op hun verenigingen. De Rabobank stelt een bedrag beschikbaar per regio, dit bedrag wordt verdeeld over de hoeveelheid stemmen per vereniging.

Doel van IJsselvogels met de opbrengst!
Als vereniging willen we graag het terras aanpakken,o.a. terras ophogen , schermen plaatsen etc. Op een nieuw terras hebben wij ook een nieuwe inrichting nodig. Echter kost dit aardig wat. Om de kosten te dekken willen wij gebruik maken van de actie Rabobank club support.

Hoe werkt het

Stemmen 18 jaar en ouder:
Dit kan als je: -een betaalrekening hebt bij de Rabobank Hollandse IJssel
-de Rabo app gebruikt (op telefoon of IPad)
-lid bent

Stemmen kan van 5 tm 25 oktober.
Stemmen kan via de Rabo app. Ga naar “zelf regelen”, kies “lidmaatschap”, kies “Club Support”, bekijk deelnemers, zoek op IJsselvogels, voeg stem toe aan stemlijst.
Elk lid krijgt 5 stemmen om uit te delen (max. 2 per club, dus geef er 2 aan IJsselvogels!).

Ben je nog geen lid van de Rabobank? Ga in de app naar “zelf regelen”, kies “lidmaatschap” en vraag aan. (Evt ook telefonisch aan te vragen)
Lidmaatschap is gratis en er zijn geen verdere verplichtingen aan verbonden.

Nog geen Rabo app? Deze kun je downloaden via de app-store (ios | android)
Of ga naar de website www.Rabobank.nl en kies voor “zelf regelen”, kies “lidmaatschap” en vraag aan.

Stemmen 12 jaar tm 17 jaar:
Dit kan als kind: -een Rabo JongerenRekening met bankpas heeft
-de Rabo app gebruikt
– lid wordt van de Rabobank

Geen app?:
Ouders kunnen via hun eigen app het online bankieren voor hun kind aanvragen.
Hoe?:
Ga in de app naar “zelf regelen”, kies “bankieren voor je kind”, selecteer juiste kind en zet toegang aan. Vergeet niet te verzenden!

Aanvragen lidmaatschap kind:
Dit kan nog niet online. Ouders kunnen dit in eigen app aanvragen via chat of telefonisch. Kies in de app voor “contact”, vervolgens via chat of telefoon lidmaatschap aanvragen. Na aanvraag wordt een “toestemming lidmaatschap kind” ter ondertekening klaargezet in “berichten”. Vergeet dit niet te ondertekenen. Zodra lidmaatschap is verwerkt kan er vanaf 5 oktober gestemd worden.

Heb je een gezamenlijke rekening, wordt dan beiden lid. Je kunt dan beiden je stem uitbrengen!
Het leuke van deze stem procedure is dat ook je opa, oma, oom, tante en vele andere op onze vereniging kunnen stemmen. Laat ook iedereen het dus weten!