bal

Zoals jullie allemaal wel (of niet) zullen weten heeft IJsselvogels volgend seizoen maar 3 E-teams en maar 1 F-team. Zo weinig jeugdteams bij de E- en de F- hebben wij nog nooit eerder gehad. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben de Moordrechtse basisscholen gaan benaderen of wij korfballes mogen geven in plaats van gymles. De reacties waren stuk voor stuk bijzonder enthousiast en ik heb inmiddels 3 middagen vast staan waarop IJsselvogels korfballes mag geven aan de groepen 3 en 4 van de basisschool aan in totaal zo ‘n 200 kinderen in de leeftijd van 6, 7 en 8 jaar.

Maar ……. alleen met 40 kinderen van groep 3 op het korfbalveld is ook voor mij onbegonnen werk, daarom mijn vraag of jullie mij a.u.b. zouden willen helpen met het geven van de trainingen. Het zijn maar trainingen van ongeveer 45 minuten á een uur. We doen alles met elkaar, dus allemaal de zelfde oefeningen en we eindigen met het spelen van één of meerdere wedstrijdjes, afhankelijk van het niveau van de kinderen. Aan het eind wil ik alle kinderen limonade en een kleine versnapering geven. Wie, o wie, zou mij één van onderstaande middagen willen helpen? Van Karlijn en Myrthe heb ik al een positief antwoord ontvangen, wie volgt?
Maandag 20 juni – de Achtbaanschool

13.00 – 14.00 uur groep 4 – 36 kinderen (7 leiders)

14.00 – 15.00 uur groep 3 – 40 kinderen (8 leiders)

Donderdag 23 juni – de Jozefschool

13.15 – 14.15 uur groep 3 – 26 kinderen (5 leiders)

14.15 – 15.15 uur groep 4 – nog onbekend (5 leiders)

Maandag 27 juni – de Mr. Lallemanschool

13.15 – 14.15 uur groep 3 – 37 kinderen (7 leiders)

14.15 – 15.00 uur groep 4 – 26 kinderen (5 leiders)

Iedere hulp is van harte welkom (ook wat betreft limonade inschenken en wat versnaperingen uitdelen) en denk nu niet van dat is niets voor mij, het is ontzettend leuk en dankbaar om te doen.

Ik wacht in spanning af,
Wim.