kbm

Sinds dit jaar hoef je niet meer een schriftelijk examen te gaan doen op een avond in onze of een andere kantine, maar kan je van achter je computer je spelregelbewijs korfbal halen! KorfbalmasterZ (www.korfbalmasterz.nl) is de nieuwe spelregelsite van het KNKV. Met video’s bij de vragen en uitleg bij de spelregels.

De verwachting is dat alle spelende leden (vanaf 14 jaar) binnen een aantal jaar hun spelregelbewijs moeten halen. In 2015 kan dit sowieso nog gratis, daarna is nog niet bekend. Als je al een spelregelbewijs had, heb je natuurlijk een vrijstelling voor deze online cursus.

Hoe haal je dat spelregelbewijs? Online oefenen, met een eigen code inloggen, 5 oefenlevels doorlopen en in het examen je spelregelbewijs halen.

Iedereen (spelers, coaches, ouders) kan online oefenen. Interesse om je spelregelbewijs te halen? Mail Matthijs of de CTZ en krijg een inlogcode.

Matthijs

Lees er meer over op http://www.knkv.nl/opleidingen-main/algemene-info/nieuws/2299/nieuwsgroep-opleidingen/website-korfbalmasterz-nl-gelanceerd/ of natuurlijk www.korfbalmasterz.nl

stappen_Korfbalmasterz