Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

22 juni 2020

Reacties:

0
 juni 22, 2020
 0

Een onderdeel van het programma ‘Train de Trainer’ (TdT) is dat ervaren trainers, jongere trainers gaan begeleiden tijdens de trainingen en bij de wedstrijden. Ook wordt er buiten deze training en wedstrijden om aandacht besteed door de TdT-ers aan het begeleiden van jonge trainers en coaches. Camera beelden zijn essentieel en een mooi middel om de trainingen en wedstrijden te evalueren. Deze evaluaties kunnen gedaan worden door “getagde” beelden. De aangeschafte camera van Veo Systeemsoftware volgt zelf de bal, hierdoor hoeven er geen vrijwilligers meer te worden ingezet om wedstrijden te filmen.

We willen er voor zorgen dat iedereen voor analyse toegang kan hebben tot zijn of haar wedstrijd of training. De trainer kan zelf verschillende instellingen binnen het systeem doen, en de opname activeren. Kortom de keuze ligt bij de trainer en je kan het bij iedereen toepassen.

Wij, KV IJsselvogels, zijn Rabobank Hollandse IJssel dankbaar voor ‘het steuntje in de rug’ project en wij zijn ervan overtuigd dat vele plezier gaan hebben met de toepassingen van de nieuwe camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *