20160109_172314_001

De deuren van de kantine gingen afgelopen zaterdag om 16.30 uur open om onze sponsoren een hartelijk welkom te heten in het nieuwe jaar en mochten gaan genieten van een overheerlijke winter hutspot van chefkoks Klaas & Jeroen. Met ongeveer 50 sponsoren was de kantine gezellig gevuld en met de dankwoorden vanuit de PRC konden onze sponsoren plaats nemen in de sponsorlounge op de tribune. Dat de wedstrijd niet het gewenste eindresultaat heeft gebracht, waar we met zijn allen op hadden gehoopt, kon de pret niet drukken onder de sponsoren.

Alle (oud)leden, vrijwilligers en sponsoren konden na de speech van onze voorzitter toosten op het nieuwe jaar vol uitdagingen en bijkletsen tijdens de receptie. De feestcommissie nam gedurende de avond de regie over en zetten een klein feestje in, dat uitgroeide naar een druk bezette dansvloer.

Wij, de PRC, bedanken nogmaals onze sponsoren voor hun inbreng in onze mooi club en zijn trots om deze sponsoren wekelijks te mogen ontmoeten binnen onze club.

De feestcommissie heeft een mooi feest kunnen neerzetten en hebben zeker nagenoten zondag tijdens de schoonmaak van de kantine. De verhalen na het feest zijn wellicht nog leuker dan de gebeurtenissen tijdens de avond zelf 😉

Om af te sluiten met de woorden van onze voorzitter: alles draait aankomend jaar om onze vrijwilligers. Vele handen maken licht werk en gezien alle voorbereidingen kunnen wij terug kijken op een bijzondere start van het nieuwe jaar. Wie helpt er mee om onze club nog beter te maken?

De PRC