s_102

Jubileum 50 jaar

Op 1 oktober 2013 zal IJsselvogels daadwerkelijk 50 jaar bestaan. Dit heugelijke feit zullen wij vanaf 1 oktober 2013 dan ook 5 dagen lang vieren. Hieronder kunt u vinden wat er op deze dagen te doen is.

Maandag 30 september 2013
Op deze avond zal er een clinic verzorgd worden met internationals.

  • 19:00 uur E t/m D
  • 20:00 uur C t/m A
  • 21:00 uur Senioren en Recreanten

Jullie worden op de voor u bestemde tijd verwacht in trainingskleding.

Dinsdag 1 oktober 2013
Deze avond zal beginnen met het vervolg van de clinic.

  • 18:00 uur F & G-team

Verder zal op deze avond het officiele deel plaats vinden. Het thema van deze avond is gala.De organisatie zou het leuk vinden als iedereen in nette kleding aanwezig is. De avond is voor iedereen toegankelijk en opgeven is niet nodig. De deuren zijn open vanaf 19:00 uur. Op deze avond zal de trekking van de loterij zijn, het nieuwe en tevens laatste magazine uitgereikt worden en zal er uiteraard getoast worden op ons 50 jarig jubileum. Kortom, een gezellige avond!

Woensdag 2 oktober 2013
Op deze dag zal het schoolkorfbaltoernooi gehouden worden. Dit is altijd een gezellig en druk bezocht evenement. Komen jullie ook kijken en een drankje doen?

Donderdag 3 oktober 2013
Op deze avond zal er gewoon een reguliere trainingsavond zijn. Een avondje bijkomen of toch een gezellig drankje aan de bar? De keuze is aan u.

Vrijdag 4 oktober 2013
Op deze dag zal de pannenkoeken avond zijn. Gezellig pannenkoeken eten en een disco om af te sluiten. Deze avond is voor het hele gezin! De avond begint om 17:00 uur en is (na de disco) om 20:30 uur afgelopen. Aanmelden voor deze avond is nodig en dit kan door te mailen naarjubileum50jaar@ijsselvogels.nl.

PANNENKOEKENBAKKERS GEZOCHT! We zijn nog op zoek naar mensen die voor deze avond een aantal pannenkoeken willen bakken. Heb je zin en tijd om een stapel pannenkoeken te bakken, meld dit dan bij het opgeven.

Zaterdag 5 oktober 2013
Vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur zal er een tienkamp plaatsvinden. Dit tienkamp is toegankelijk voor alle leeftijden. Opgeven kan per team of individueel, maar is wel vereist. Tijdens de tienkamp zal er voor een lunch gezorgd worden. Opgeven voor de tienkamp kan door hier te klikken.

Na de tienkamp zal er een buffet zijn tegen een prijs van 7,50 Euro per persoon. Wil je mee-eten, meld dit dan bij de aanmelding voor de tienkamp of bij de aanmelding van het eindfeest.Ben je bij beide evenementen niet aanwezig, dan kun je een e-mail sturen naarjubileum50jaar@ijsselvogels.nl.

Vanaf 20:00 uur zijn de deuren geopend voor het spetterende eindfeest! Dit feest zal plaatsvinden in sporthal De Zuidplas. Het feest is toegankelijk voor alle (oud-)leden, vrijwilligers en sponsoren. Kent u nog een (oud-)lid of vrijwilliger die zich nog niet heeft aangemeld? Zorg dan dat u hen er attent op maakt! De inschrijving voor het feest sluit op 29 september 2013. Let op: geen e-ticket is geen entree! Wil je een e-ticket ontvangen? Meld je dan aan door hierte klikken. De tickets worden in de feestweek verstuurd.