We zoeken hulp! Doe spontaan en meld je aan!

Over 4 weken is het al weer zover. Dan komen de Moordrechtse en Gouderakse basisscholen naar ons korfbalveld om aan het Rabobankschoolkorfbaltoernooi deel te nemen.

Van 14.00 – 16.30 uur groep 3 en 4
Van 17.45 – 20.30 uur groep 5 t/m 8

Trainers gevraagd: Op maandagavond 21, woensdagmiddag en avond 23, vrijdagavond 25 en maandagavond 28 september komen de Moordrechtse basisscholen naar ons veld om te trainen. Wie kan er helpen? Per 4-tal = 1 trainer / per 8-tal = 2 trainers

De basisscholen in Gouderak krijgen korfballes tijdens de gewone gymnastiekles, De Bron heeft op maandag en op donderdag gymnastiekles, wie lijkt het leuk om deze school een keer te trainen? Tot nu toe doe ik het zelf al die jaren maar ik kan me voorstellen dat iemand anders het ook leuk vind om het een keer te doen. De Kranepoort gymt volgens mij op dinsdag en/of op vrijdag maar dat weet ik niet helemaal zeker. Wie heeft er tijd en lijkt het leuk deze scholen een keer korfballes te geven?

Scheidsrechters gevraagd: Voor de woensdagmiddag en de woensdagavond heb ik weer aardig wat scheidsrechters nodig. Wie heeft tijd en zin om te fluiten?

E.H.B.O. -ers gevraagd: Je hoopt nooit dat je ze nodig hebt maar op een groot toernooi als het onze zijn ze onmisbaar en zeker op kunstgras kan er nog wel eens wat gebeuren. Wie heeft tijd en zin?

Lianne en Ineke nemen weer het secretariaat voor hun rekening en Hendrik zorgt weer voor het geluid zodat deze belangrijke taken alvast in goede handen zijn.

Volgende week krijg ik de aanmeldingen van de diverse scholen binnen en weet ik hoeveel teams er aan ons Rabobankschoolkorfbaltoernooi deelnemen.

Geef je op bij:
Wim Slingerland,
0182-375756 en/of
s.slingerland@planet.nl