katja

Reservecoaches gezocht!

Beste mensen,

De eerste trainingen zijn opgestart en we maken ons op voor de start van het nieuwe seizoen. Ook de CTZ is aan het ontwaken na een heerlijke zomer en wij hebben nog een “to do” lijstje. Vandaar ook deze oproep. Wij willen graag een poule maken van ouders en leden/niet-leden die af en toe eens willen waarnemen voor de huidige trainers en coaches of willen ondersteunen bij onze jeugd.

Er zullen momenten komen waar de wedstrijden van de coach samenvallen met de wedstrijd van het jeugdteam, of dat werk of school of familieaangelegenheden een keer voorrang krijgen, waardoor de huidige trainers en coaches hun teams voor een keer moeten overdragen aan een ander. Per team denken we aan twee ouders die deze taak op zich willen nemen, zodat er altijd een back-up is.

Wil je graag back-up staan voor doordeweeks een training overnemen of een keer coachen op zaterdag, laat dit dan ook weten aan de CTZ. Wij hebben geen idee of en hoe vaak we een beroep zullen gaan doen op zo’n invalpoule want voor ons is dit ook een eerste keer.

Wil je een handje helpen, stuur de CTZ (ctz @ ijsselvogels . nl) dan een mailtje. Zet daar a.u.b. ook in of er een specifiek team is en of jouw aanbod geldt voor trainen en/of coachen.

Alvast bedankt!

Katja Smitskamp, voorzitter CTZ