Scores invullen na de wedstrijd en mobiele app.

hoi allemaal,

IJsselvogels heeft sinds vorig jaar een eigen app voor Android, Iphone en windows phone. Via die app heb je altijd de mogelijkheid om de standen te bekijken van je favoriete team, de uitslagen te bekijken van de andere wedstrijden in de poule. Maar ook kan je informatie zien of je moet fluiten, bardienst hebt wie er thuis spelen en wanneer wie speelt de komende zaterdag.

Om de app en de (mobiele)website altijd actueel te houden vragen wij jullie om direct na de wedstrijd de standen in te voeren via de app of mobiele website (m.ijsselvogels.nl). Als je via het menu naar uitslagen invoeren gaat dan staat jouw uitslag direct op de website maar ook op de app en op de tv in de kantine. Dus iedereen kan direct zien wat jullie hebben gedaan, terwijl jullie nog onderweg zijn.

Maar ook als je de scores gelijk invult, zie je direct je nieuwe stand in de app maar ook op de TV. Zo houden we de site en tv altijd actueel.

En dan nog een makkelijke tip:

Als je via m.ijsselvogels op je telefoon naar je eigen teampagina gaat kan je in een keer het complete schema downloaden en importeren in je agenda. Zo staan dan direct alle wedstrijden in je agenda die je zelf moet spelen of moet coachen. En zal je nooit meer een wedstrijd vergeten. (let op, deze functie werkt nog niet via de app, maar alleen via de mobiele website).

Plaats een reactie