Sponsor uitgelicht: BVG Bart van Grieken B.V.

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “BVG Bart van Grieken B.V.” doet?

BVG Bart van Grieken BV is een bedrijf wat nu 12 jaar bestaat. Ik ben begonnen samen met AW Hofman als Hofman & van Grieken VOF. Twee jaar geleden heb ik dit bedrijf overgenomen en ben verder gegaan onder de huidige naam BVG Bart van Grieken BV.

De eerste twee jaar verhuurden we ons voornamelijk aan grote aannemers in de grond-, weg- en waterbouw. Onze werkzaamheden bestonden vooral uit aanleg van bestratingen en verhuren van machines.

Na dit twee jaar gedaan te hebben zijn we ons verder gaan ontwikkelen. We zijn ons gaan richten op de ondergrondse infratechniek van kabels en leidingen. Voordat we begonnen kwam ik zelf uit deze wereld en vond het leuk om hier weer wat mee te gaan doen. Deze markt is tot op de dag van vandaag een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Voor nutsbedrijven leggen en onderhouden we gas-/waterleidingen en elektrakabels.

Tussen deze werkzaamheden door kwam steeds meer aanbod van werk naar ons toe. Gemeentes benaderden ons voor diverse werkzaamheden: aanleggen van speeltuinen, voetbalveldjes en andere  werkzaamheden. Bouwbedrijven belden ons voor uitgraven van woningen, aanleggen van riolen en andere werkzaamheden in de bouw.

In de loop der jaren kregen we ook steeds meer aanvragen van particulieren voor het aanleggen en onderhoud van tuinen. We besloten om op deze vraag in te gaan en begonnen zo onze particuliere markt op te bouwen. In de afgelopen twee jaar hebben we ons erg gefocust op deze markt en zijn we sterk gegroeid op dit gebied.

Wat onderscheidt “BVG Bart van Grieken B.V.” van haar concurrenten?

BVG onderscheidt zich doordat wij ons richten op meerdere marktsegmenten. Voordeel hiervan is dat we niet afhankelijk zijn van een segment.

Onze persoonlijke aanpak met onze klanten en doelgericht meedenken met onze klanten is ook een belangrijk gegeven binnen ons bedrijf. Nee is geen antwoord bij ons richting onze klanten en een oplossing proberen wij altijd te zoeken.

Welke relatie heeft “BVG Bart van Grieken B.V.”  met IJsselvogels?

Onze dochter Floortje (8 jaar) is ca. 2 jaar geleden lid geworden bij de korfbal. Sanne en ik komen allebei uit Moordrecht maar onze relatie met de korfbal was nul. Floortje vindt het helemaal geweldig bij IJsselvogels. Korfbal zelf vindt ze leuk maar ook de activiteiten er om heen.

Na een paar maanden lid te zijn van de korfbal werd ik benaderd door Marco of we de korfbal wilden sponsoren. Sanne en ik waren erg blij verrast hoe de korfbal als vereniging functioneerde. Voor ons was er daarom geen twijfel om de korfbal te sponsoren en zo ons steentje bij te dragen.


Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?

De korfbal is een actieve vereniging. De vrijwilligers werken hard om de IJsselvogels draaiende te houden. Ik denk wat ik gezien heb tot nu toe bij de korfbal zit dit absoluut goed . Het is leuk om te zien dat jong en oud hieraan mee doen. Of het nu coaches, trainers of barpersoneel zijn, iedereen doet zijn best om het iedereen naar zijn zin te maken.

Om dit te kunnen blijven voort zetten is er ook geld nodig. Ik hoop door onze sponsoring hier een stukje aan bij te kunnen dragen.