Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

30 juli 2020

Reacties:

0
 juli 30, 2020
 0
Categorie: Clubblad

Vorige week is tijdens de inlooptraining de cheque van € 1.933,00 voor de VEO camera uitgereikt door Lianne den Ouden en Suzan van Dam namens Rabobank Hollandse IJssel.

Waarom hebben we deze bijdrage gekregen?
Rabobank Hollandse IJssel is een maatschappelijk georiënteerde bank die mensen en organisaties graag helpt om ambities te realiseren. En wij IJsselvogels zijn absoluut een vereniging met (grote) ambities!

Waarom een camera?
Begin dit jaar zijn er tijdens een aantal brainstorm sessies diverse ideeën naar voren gekomen ter verbetering van de club. Een van de ideeën is duidelijke video analyse. Met video analyse kunnen ervaren trainers de jongere trainers gaan begeleiden tijdens trainingen en wedstrijden. Verder kunnen spelers samen met hun trainers ook wedstrijden terugkijken waarbij het lerend element van groot belang is. Camerabeelden zijn immers een mooi middel om te evalueren! Het voordeel van de nieuw aangeschafte camera van VEO Systeemsoftware is dat de camera zelf de bal volgt. Er hoeven dus geen vrijwilligers meer ingezet te worden om te filmen. De eerste tests zijn inmiddels gedaan en het resultaat is verbluffend goed. De camera kan ingezet worden bij alle teams en zal vooral gebruikt gaan worden vanaf de C-leeftijd (12 jaar en ouder).

 

Wij zijn ervan overtuigd dat we met de aanschaf van de camera een prachtig middel in handen hebben om het spel naar een nog hoger niveau te brengen.

Nogmaals willen wij onze dank uitspreken aan Rabobank Hollandse IJssel voor deze gulle geste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *