Van de Voorzitter

Zuidplas

 

Enkele weken geleden heb ik aangegeven dat we als bestuur in gesprek waren met de Zuidplas over het douchen na trainingen en de wedstrijden. Voordat we gesproken hadden waren er al “doucheafspraken” vanuit de selectie gemeld op de site. Met de Zuidplas is inderdaad afgesproken dat er een kleedkamer na de laatste wedstrijd langer openen blijft, mits deze ook schoon achter wordt gelaten. Daar zijn de spelers en speelsters dus zelf verantwoordelijk voor.

 

Zoals ik ook aangaf hebben ook alle leden van jong tot oud een verantwoordelijkheid om rommel (flesjes – papier enz.) niet in de zaal of kleedkamer zomaar achter te laten maar je rommel ook daadwerkelijk zelf op te ruimen. Afgelopen zaterdag lag er zoveel rommel, dat de Zuidplas nu al overweegt om de gemaakte afspraken over het douchen weer in te trekken. Dus het is aan jullie.

 

Zorg dat dat je na de wedstrijd, of dit nu de eerste of laatste wedstrijd is, je eigen rommel na je wedstrijd opruimt. Ik vraag of leiders en/of aanvoerders hierop toe willen zien.

 
Henk Jan Bos