Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

5 november 2018

Reacties:

2
 november 5, 2018
 2
Categorie: Clubblad

Afgelopen woensdag 31 oktober 2018 is in de Algemene Ledenvergadering door de leden de voordracht van het bestuur bekrachtigd om Wim Slingerland erelid te maken van Korfbalvereniging IJsselvogels. Hiermee is Wim het eerste officiële erelid van IJsselvogels. De voordracht van het bestuur, was gestoeld op de jarenlange inzet van Wim voor de vereniging zoals spelend lid bij het eerste, trainer en coach van diverse jeugdteams, scheidsrechter en nog vele, vele andere activiteiten voor de jeugd en de vereniging. De jarenlange vrijwillige betrokkenheid van Wim bij de verenging heeft er mede voor gezorgd dat IJsselvogels, is zoals het is: een vereniging voor jong en oud waar ieder op zijn manier plezier beleeft aan de korfbal sport. Deze betrokkenheid was voor het bestuur aanleiding om Wim naast zijn (onofficiële) titel van ‘Mister IJsselvogels’ en lid van verdienste ook voor te dragen voor het erelidmaatschap van IJsselvogels. Het doet het bestuur veel plezier dat deze voordracht door de vele aanwezige leden tijdens de ALV is bekrachtigd.

In een later stadium zullen we in een officiële ceremonie dit erelidmaatschap verder vorm geven met Wim.

Anita, Arie, Hans en André

2 responses on “Wim Slingerland erelid IJsselvogels

 1. Dick Vink schreef:

  Beste Wim,

  Gefeliciteerd met je ere lid ! Een meer dan terechte ere titel die je dubbel en dwars verdient hebt. Ondersteund deze ere titel door een voltallig bestuur EN leden.
  De jeugd stond altijd hoog in het vaandel en ook de club IJsselvogels.
  Als 8-jarige destijds lid geworden en nu 45 jaar later en 20 jaar weg “ van het dorp” nog altijd dierbare herinneringen aan de mooie “ ziel “ van de club waar jij een van de grondleggers bent!

  Een groet uit de korfbal hoofdstad Papendrecht ;

  Dick en Ellen Vink

 2. Judith van Zanten_ Slingerland schreef:

  Whauw! Als iemand het verdient dan ons jongste broertje wel! Wat een tijd, energie en liefde heeft hij daarin gestoken. Super Willem, zijn trots op je!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *