Zwemmen F en E deze week: maar chauffeurs nog steeds nodig (mogen meezwemmen!)

Zwemmen met de winnaars van de E-spelletjesmiddagen.

A.s. Vrijdag, 16 maart, gaan we zwemmen in de Lansingh in Krimpen ad IJssel met de winnaars van de spelletjesmiddagen en degene die op deze middagen zijn uitgeloot.

We vertrekken om 18.30 uur vanaf de Zuidplas en hopen de kinderen tussen 21.30 en 21.45 uur weer netjes thuis af te leveren.

Verwacht worden om 18.30 uur de winnaars Ayoub Fourka, Yousra Khadija, Sven Blom en Nora v.d. Velde terwijl Tim Sauvangsjo, Luna Glissenaar, Tess Kempers (gaat woensdagmiddag 21 maart mee) en Anne Noorlander werden uitgeloot en ook mee mogen gaan zwemmen.

Alles is gratis deze avond, er zijn alleen nog 2  chauffeurs nodig om óf weg te brengen, óf op te halen maar het leukste is natuurlijk als de chauffeurs mee gaan zwemmen (ook voor jullie is alles gratis).

-0-0-0-0-

Zwemmen met de winnaars van de F-spelletjesmiddagen.

Volgende week woensdag 21 maart  gaan we zwemmen in de Lansingh in Krimpen ad IJssel met de winnaars van de spelletjesmiddagen en degene die op deze middagen zijn uitgeloot.

We vertrekken om 13.45 uur vanaf de Zuidplas en hopen de kinderen om 17.00 uur weer netjes thuis af te leveren.

Verwacht worden om 13.45 uur de winnaars Thijme Verburg, Lucas Rijlaarsdam, Anouk ? en Sid Heuvelman terwijl Daan Verstoep, Ruben Kaper, Jildou Visser en Mike van Zaanen werden uitgeloot en ook mee mogen gaan zwemmen. (Wie heeft het mailadres of de adresgegevens van Anouk?)

Alles is gratis deze middag, er zijn 3  chauffeurs (moeder van Daan en de vaders van Lucas en Jildou) die zich hebben aangemeld om te rijden (ook voor jullie is alles gratis).

Wim Slingerland.