(GRATIS) BLS/AED cursus bij IJsselvogels

Lees de update rondom deze cursus hier: https://www.ijsselvogels.nl/bls-aed-cursus-nog-3-maar-plekken-vrij/

 

 

 

 

 

 

 

Op korte termijn ga ik van start met het geven van de cursus Basic Life Support (BLS/AED). Ik ben zelf militair verpleegkundige en reanimatie instructeur. Kortom, een win-win situatie voor de vereniging. Onlangs hebben wij een reanimatiepop aan weten te schaffen en kunnen we dus echt van start. Om ervoor te zorgen dat er in de toekomst zoveel mogelijk leden, ouders en betrokken mensen bij IJsselvogels weten wat zij moeten doen in het geval van een circulatiestilstand, zal ik op meerdere data de cursus Basic Life Support gaan geven. De cursus is gratis, officieel geregistreerd bij de Nederlandse Reanimatie Raad en na afloop ontvang je een certificaat.

In deze cursus leer je wat je moet doen, als een persoon een circulatiestilstand krijgt. Denk hierbij aan het alarmeren, het reanimeren en het gebruik van de AED. De eerste twee cursussen worden gegeven op:

23 april 2018 van 18:30 tot 22:30
14 mei 2018 van 18:30 tot 22:30

Per cursus is er maar plek voor 6 personen. Als er minder dan 3 aanmeldingen zijn, zal de cursus geen doorgang vinden. Kortom, ik hoop op massale inschrijvingen!! Wil je deelnemen aan één van de twee cursussen? Mail dan je naam en voorkeursdatum naar: reanimatie@ijsselvogels.nl

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. VOL = VOL!

Groeten,

Pieter.