MAST_Categories_Sponsor-uitgelicht

Zin van Bewegen is al een aantal jaar sponsor van IJsselvogels. Sinds eind vorig seizoen sponsoren zij ook via een winddoek welke te zien is achter de velden van De Verlenging. Om jullie inzicht te geven wat Zin van Bewegen precies doet, kunnen jullie hieronder een interview met Raymonde van der Bas (directeur Zin van Bewegen) lezen. Raymonde legt uit wat Zin van Bewegen doet en wat de reden is dat zij graag sponsor van IJsselvogels willen zijn.

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “Zin van Bewegen” doet?
Bij iedereen is Zin van Bewegen bekend als fitnesscentrum. Maar door de loop van jaren zijn we veranderd naar een gezondheidscentrum maar daarin 4 disciplines en met daarbij de verschillende BV’s. Zo hebben we Zin van Bewegen die zich bezighoudt met fitness, dans en groepslessen waarin we heel bijzonder zijn omdat we daarin ook hierin veel geïnvesteerd hebben in opleiding en expertise. Zo zijn er naast de vele groepslessen ook lessen voor mensen met specifieke aandoeningen. Denk maar aan gewrichtsaandoeningen, diabetes of niet aangeboren hersenaandoeningen. De fysiotherapiepraktijk heeft verschillende specialisaties zoals bekken, sport, geriatrie en kinderfysiotherapie. Een jong dynamisch team waar we heel trots op zijn. In 2016 is er een nieuwe indentiteit genaamd Sportmedx. Dit zijn sportartsen die sportmedische keuringen kunnen doen maar ook specifieke blessures kunnen behandelen. Sportmedx is gerelateerd aan het Streekziekenhuis Koning Beatrix en richt zich volledig op de sporter. Ook nieuw is het Obese-Centrum Nederland. Hier kunnen mensen terecht met extreem overgewicht. Een groep van dietisten, sportartsen, obesitascoachen en beweegprofessionals gaan deze groep weer helpen naar een gezonde levensstijl.

Wat onderscheidt “Zin van Bewegen” van haar concurrenten?
Fitness aanbieden kan iedereen. Wij hebben er voor gekozen ons te specialiseren in verschillende doelgroepen en steeds meer naar de 1e en inmiddels ook de 2e lijns gezondheidzorg te gaan. En met veel succes. Door de professionaliteit en daarnaast nog steeds het dorpse gemoedelijkheid te bewaren weten steeds meer mensen ons te vinden ook ver buiten Moordrecht.

Welke relatie heeft “Zin van Bewegen” met IJsselvogels?
Al jaren lang hebben wij een warme band met KV IJsselvogels. Dit door middel van sponsoring en het beiden van sportfysiotherapie. Het is altijd goed geregeld bij KV IJsselvogels. Wij waarderen ook de grote groep vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor deze mooie club.

Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?
Ondanks dat we steeds meer regionaal gaan zijn wij een echt Moordrechts bedrijf. Al 20 jaar. Wij vinden het belangrijk dat plaatselijke verenigingen zoals de korfbal blijft bestaan. En dat niet alleen, we zijn tenslotte ook buren. En je kent het gezegde. Beter een goede buur dan een verre vriend. Wij wensen de korfbal dan ook voor 2016 een succesvol jaar toe in alle opzichten.

MASTER_sponsors_600x195_0000s_0076_zin