IJsselvogels 1 laat punten achter in Rhoon.

IJsselvogels 1 laat punten achter in Rhoon.

Zoals Jasper zou doen, beginnen we dit verslag met eten. Onderweg naar Tavor schrijven de dames van het vlaggenschip dit stukje.

Vooraf aan dit eetfestijn, stond de wedstrijd RWA 1 – IJsselvogels 1 op het programma. In een iets gewijzigde opstelling, met Pieter en Dirk in de basis, in plaats van de nog steeds geblesseerde Jary en Jasper. Al snel keek IJsselvogels tegen 2-0 achterstand aan. In de beginfase wisten we weer bij te komen tot 4-4. Door  twee doelpunten van Karen en de doelpunten van Nathan en Dirk. Hierna zakte de beleving bij de spelers weg en wist RWA een gaatje te slaan. De rust gingen we met een 9-6 achterstand in.

Na de heerlijke mandarijntjes van Johan in de rust, dachten we de wedstrijd te doen kantelen. Dit pakte niet uit zoals gedacht en RWA kon uitlopen naar 12-6. We probeerde een inhaalrace in te zetten, maar mentaal was dit niet mogelijk. Wel werd er mee gescoord, waardoor RWA niet verder kon uitlopen. Uiteindelijk werd de stand 18-13.

Volgende week willen we graag wat goedmaken tegen EKVA. Uit verloren wij deze wedstrijd met 1 doelpunt verschil. Ook willen we iedereen uitnodigen bij het 2e te kijken. Zij spelen een belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap.

Doelpunten: Kevin 4x, Nathan en Dirk 3x, Karen 2x en Hannah 1x.