Nwmateriaal1

Nieuw materiaal!

Nieuw korfbalmateriaal!

 

Je hebt het misschien al gezien: afgelopen week is een grote levering korfbalmateriaal aangekomen bij IJsselvogels! De oude blauwe en rood/witte palen en (verroeste) voetstukken zijn vervangen door nieuwe voetstukken met handvat en aluminium palen. Er zijn nu ruim voldoende hoge palen, maar ook de voorraad D/E-palen en de F-palen is flink opgeschroefd.

Dankzij een investering van Ole Hansom, een nieuw lokaal bedrijf dat shirts/kleding kan bedrukken en ook een eigen kledinglijn aan het opzetten is (https://www.olehansom.nl/) zijn er dus veel meer palen beschikbaar, die allemaal hetzelfde zijn en passen op alle voetstukken. In de zomer zijn de bestaande palen gereed gemaakt om op deze voetstukken te passen. De zwarte voetstukken blijven ook nog in omloop.

Om het materiaal langdurig te kunnen gebruiken is het belangrijk om de nieuwe voetstukken rechtop terug te zetten (dus niet op z’n kant, dan beschadigt/vervormt de bovenkant van het voetstuk).

 

De oude rood/witte en blauwe palen en voetstukken (geen manden) worden binnenkort verkocht aan leden die graag een korfbalpaal in de tuin hebben. Bij interesse kan dit worden aangegeven aan Marco Slob (slobje1@hotmail.com). Voetstuk + paal = 25 euro. Op = op!

 

Als we zuinig met het materiaal omgaan, kunnen we weer een aantal jaren vooruit!!

 

De materiaalcommissie

 

PS: Er is een aantal putdeksels voor de grondpotten voor de vaste korven verdwenen. Op veld 2 is een put gevuld met een deksel dat er niet meer af kon. In het deksel is nu een gat geboord, waardoor het putje met een haak eruit gehaald kan worden. Deze haak hangt boven de ballenpomp.